Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zadbany i młodo wyglądający 35 latek może podobać się 20 latce?

Polecane posty

Gość gość

Prosze o opinie.

Gość gość
Oczywiście, że tak :D Ja uwielbiam starszych ;)

Gość gość
jasne, ja na rownolatka nie spojrze, nie wspomne o mlodszym. taki fajny duzo straszy to mrrr....

Gość gość
opinie u góry to jakies głupie prowokacje

Gość gość
kobiety wolą starszych wystarczy popatrzeć na związki w realu. Prędzej 30+ wyrwie 20 latkę niż jej rówieśnik

Gość gość
Rówieśnicy jesli juz to blisko 30. Malolaty zwykle wola starszych bo niewielu jest dojrzałych emocjonalnie w podobnym wieku.

Gość gość
W takim układzie to moze i tak. Jednak 50 latek raczej wątpie by spodobał się 35 latce. Ona młoda a on wchodzi powoli w starość.

Gość gość
mam takiego kolegę na studiach - ja mam 22 lata, on - 35. Jakoś tak skumplowaliśmy się od razu i tak się razem trzymamy, uważam, że to bardzo fajny facet. Nie chciałabym go mieć :) ale uważam, ze jest przystojny i generalnie bardzo fajny, męski, wygadany, pomocny...jak się dowiedziałam ile ma lat to byłam w szoku...wyglądał na jakieś góra ~28 :) No ale to przez to, ze jest szczupły, wysoki i ubiera się 'młodzieżowo' :D

Gość gość
?

Gość gość
Oczywiscie, ze moze.Sama mam 21 lat a najbardziej mnie pociagaja 30 latkowie.Tylko oni akurat mna sie nie interesuja za bardzo :) Ale na pewno jest jakas czesc kobiet ktore wola takich facetow

Gość gość
mi sie starsi podobali.

może w końcu jak piszesz niektórzy wyglądają młodo, ba! niektórzy mimo lat zachowują sie jak gówniarze ;)

Gość gość
Ale pytanie. A czy 30 latka moze podobac sie 40 latkowi? Mi sie podoba 40 latek i nie wiem, czy moge podobac sie jemu. Wszystko zalezy od danej osoby. Znam kobiety 25 letnie, ktore na 35 latka nawet nie spojrzy, bo stary oblech. A inna w wieku 30 lat uwaza ze ten sam facet jest atrakcyjny i sympatyczny. To zalezy z kim masz do czynienia. Zalezy od charakteru, oczekiwan itp. Odpowiadajac na pytanie: mysle ze moze. Za to na ile ona podoba sie jemu? Czy to tylko fizyczne?

Gość gość
fakt

Gość gość
Tylko 20 latka to jeszcze dziecko. Co ona może wiedzieć o życiu. Pewnie siedzi przy cycu mamusi. 20 latka spojrzy na 35 latka, ale fajny (ogarnięty życiowo) 35 latek raczej nie zwiążę się z dzieckiem. A takie 20 czy 30 z facetami po 40 czy po 50 to już obleśne.

Gość gość
tak

czy zadbany 35 latek, który zadaje upośledzone, niegodne swego wieku pytania na kafe może się komuś podobać? hm.

Gość gość
oczywiście

Gość gość
Facet z kompleksami szuka dziecka do zabawy s potem do takiej kopa bo za mloda,za dlupia,za dziecinna .Po co szuka kogoś w tym przedziale wiekowym.Bo starsze szukaja poważnego zwiazku,myślą o małżeństwie o on sie pewnie nie myśli żenić to szuka małolaty żeby pewnie pi jakims czasie jej dać kopa,bo powie "wiesz za stary jestem dla ciebie" i sprawa załatwiona.Bo taka jest prawda.

Gość gość
Samotny R II,to gdzie ty żyjesz ,facet po 30i sam to w tych czasach fajtułapa.

Gość gość
sam mam 32 lata i jestem w związku z 17 latką. gdy skończy 18 będziemy brali ślub. Oboje jesteśmy dla siebie pierwsi. Jest super Dziewica i prawiczek. pasujemy do siebie idealnie.

Gość gość
10:30 takie rzeczy to tylko w erze :D

Gość gość
jak miałam 20 lat to podobał mi się wykładowca na uczelni, nawet pisaliśmy ze sobą maile, on miał 35 lat i był samotny. Chciał być ze mną ale jednak ta różnica wieku za duża i widać po nim już było na twarzy, że nie jest młody, skóra taka szara, sucha, początki łysienia. Dlatego jeśli uważasz że w wieku 35 lat wyglądasz młodo to tylko się ośmieszasz :D

Gość gość
10:30,niedowład mozgu masz czy co.Kto w to uwierzyć.Gimbus sie nudzi.

Gość gość
założę się, że to była prywatna uczelnia...

Gość gość
20latka i mezczyzna 35l.Za parę lat znajdzie młodszego gdy ty będziesz miał 40tke,znajdz kogoś w swoim wieku,aaaaa wiem nikt przy zdrowych zmysłach cie nie chce?A to peszek.Co?Skoro jestes taki superowy to dlaczego sam .Odpowiedz jest prosta.Jestes beznadziejny.

Tylko 20 latka to jeszcze dziecko. Co ona może wiedzieć o życiu. Pewnie siedzi przy cycu mamusi. 20 latka spojrzy na 35 latka, ale fajny (ogarnięty życiowo) 35 latek raczej nie zwiążę się z dzieckiem. A takie 20 czy 30 z facetami po 40 czy po 50 to już obleśne. xxxxxx heh 20 latka, to jeszcze dziecko żałosne z skąd wiesz, że każda to dziecko każda kobieta jest inna emocjonalnie żenada wrzucasz wszystkie do jednego wora żal wiem dlaczego masz takie myślenie, bo ci jakaś może chce odbić twojego dojrzałego męża i szukasz wad :D co może wiedzieć o życiu o czym ty gadasz moja teściowa brała ślub wieku 20 i znam wiele takich par mają starszych mężczyzn wiek nie gra roli każdy, inaczej dojrzewa jedni szybciej drudzy póżniej . Ja znam 35 latków ja dalej zachowują się, jak dzieci, dlatego też każdy jest inny jeden po 30 będzie dalej jak dziecko, a drugi nie takie, to trudne do zrozumienia !

Każdy ma inny temperament, więc nie zgodzę się z tą opinią, że tylko ludzie po trzydziesty są dojrzali emocjonalnie po 20 latki tez potrafią być dojrzałe i, gdzie ta twoja teza jak każdy ma inny temperament, tak jak już wspomniałam na początku wiek tylko cyferki ,które nic nie znaczą tak naprawdę dla człowieka

Gość gość
11:04 napisała prawde.Jak ktoś ma 35 l. I uważa ze młodo wygląda,to chyba lustra nie ma.Nikt kto ma 35 nie będzie wyglądał jak 25latek,ludzie w cuda wierzycie czy co,chorzy jestescie na głowę.Facet w tym wieku ma zmarszczki,zakola na czole i jest marudny ,czego o mlodym nie mozna powiedzieć.

Temperament – zespół dziedziczonych cech osobowości, zdeterminowanych genetycznie i ujawniających się już w pierwszym roku życia człowieka. Tak rozumiany temperament stanowi podstawę kształtowania się i rozwoju osobowości.