Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Umówiłabym się z jakimś facetem ale

Polecane posty

Gość gość

czuję się jakaś taka nieładna i zaniedbana... miałam trochę schudnąć, wymodelować ciało (wagę mam niską a BMI 20, ale nogi jakieś takie grubawe, płaska dupa, kiedyś miałam lepszą budowę, źle się z tym czuję) ale miałam inne wydatki i nie wystarczyło na siłownię, byłam na paru, żeby je posprawdzać i tyle :(. nie mam też ładnych ciuchów, tylko strasznie zwyczajne, nawet nie to, że prosta elegancja i koniec, tylko jeszcze gorzej... nigdy nie mam takich ciuchów, jakie chciałabym mieć, a i nie mam figury do np. legginsów, mam też za szerokie ramiona troszkę.. no różne małe wady, które wpływają na moje samopoczucie, kiedy widzę, jak wiele dziewczyn ma ładniejszą twarz, figurę ode mnie. Jacyś faceci od zawsze zwracali na mnie uwagę, ale no właśnie, 'jacyś'. Nie chce mi się już wysilać, stroić się na randki, kiedy czuję że efekt i tak jest zwyczajny do bólu i kiedy nie czuję się dobrze sama ze sobą.

Gość gość
Rób wykroki i głębokie przysiady. Kup sobie kilka klasycznych i ciekawych ciuszków oraz postaw na odpowiednią pielęgnację cery i porządny (ale nie mocny) makijaż. Do tego ładna fryzura, zadbane paznokcie, dobre perfumy i od razu poczujesz się super :)

Gość gość
Dbam o cerę jak szalona, robię sobie sama kremy (składniki kupuję na sklepach typu biochemia urody). Nie wiem skąd pomysł, że nie robię makijażu, ale robię go od 5 lat - i mam serdecznie dość czasami :P - ale muszę go robić, bo inaczej czułabym się kompletnie źle. Fryzura - tutaj jest problem, bo miałam długie włosy, ale suche, poniszczone, zdecydowałam się ściąć - miałam boba i wyglądałam STRASZNIE :) jak stara baba. Teraz mam za ramiona, zapuszczam, ale regularnie podcinam końcówki, i nie mają kształtu - a są dość cienkie - nie wiem, co z nimi zrobić - kolor też mam naturalny (średni brąz), choć kiedyś eksperymentowałam z henną i tonerami. Jakieś sugestie? :) Paznokcie - ano muszę regularniej chodzić do kosmetyczki. Podobnie brwi, mam regulowane, ale jedną mam lekko krzywą, muszę się przejść do takiej jednej, może lepiej mi je zrobi Te ciuchy - wiecznie mnie nie stać, bo mam inne wydatki, buszuję czasem w ciucholandach, ale nie mam na to aż tyle czasu, a wiadomo, że jak są dostawy, najładniejsze idą od razu. Przede wszystkim mało które spodnie dobrze leżą na moich nogach, które są grubawe, krzywe i krótkawe.. :/ nie mówiąc o obcisłych skinny z grubszych materiałów jak dżins. Przysiady robiłam regularnie kiedyś, przestałam - muszę znowu zacząć. Ciało też mam okropne, teraz jest zima, to nie golę nawet nóg - bo od golenia maszynką mam brzydką skórę - nie dość, że jest cieniutka i naczynkowa, to maszynka dosłownie robi mi rysy na skórze, nawet jak używam dużo pianki...w lecie to jest męczące. O depilatorze myślę, może w końcu sobie na niego odłożę? +mam też szarą i bladą skórę, myslę o solarium, ale przecież cienka, naczynkowa skóra z dużą ilością piegów i solarka... trochę się wyklucza.

Gość gość
Co do diety to też - miałam 2 miesiące, zdrową naprawdę, nic się nie poprawiło - wymiary minimalnie spadły, nogi i udziora dalej jakie były, takie są, włosy lekko wypadają i olejowanie daje słabe efekty etc. Ja i tak dużo obok siebie robię, aż za dużo. Mam na tym punkcie lekkiego bzika, choć nie co do wszystkich rzeczy. I mam dość pisania o wyglądzie, jakby to było tak bardzo bardzo ważne, choć wiem, że i ja wpadłam w ta pułapkę i m.in dlatego mam kompleksy, że np. nie stroję się tak jak dziewczyny w Krakowie ani nie jestem tak wypielęgnowana :/.

Gość gość
;p

Gość gość
Co mnie śmieszy najbardziej - w czasach, kiedy się tak nie przejmowałam wyglądem, malowałam się troszkę i ubierałam w nie pasujące do mnie rzeczy (jeszcze bardziej niż dziś) miałam też powodzenie i to trochę większe :D

Gość gość
faceci to dno

Gość gość
UP

Gość gość
hoop

Gość prawictwo pospolite 137
na ciuch cie nie stać ? Legginsy nie są drogie , a dają lepszy efekt niż ubrania kilka razy droższe . https://www.youtube.com/watch?v=XuSKDKnaz-4 Poza tym nie wiem jak wyglądasz , może nie jest tak zle tylko tworzysz problemy , których nie ma ?

Gość gość
legginsy NIE pasują do mojego typu figury, pogrubiaja mi nogi a tyłek mam płaski

Gość gość
ubieram się tak czasem