Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skok w bok przez problemy z związku. wybaczylyscie?

Polecane posty

Gość gość

??

Gość gość
Do Seksu nie doszło bo mu nie stanął na nią ale sam fakt. Wole nie myśleć co by było jakby stanął na nią....

Gość gość
nigdy w życiu!

Gość gość
Dodam że na codzień nie mam potrzeby go pilnować . Daje mi takie uczucie pewności . Wie ze jak zrobi jeszcze raz tak to wyleci na zbity pysk. Ale czasem to się odzywa i boli

Wierzysz w jego wersję wydarzeń? Za samo wskoczenie do jej łóżka, pozbawiłabym go kütasa. I już nie miałoby mu co stawać, czy też nie.

Gość gość
głupia jesteś, oczywiście, że znowu tak zrobi. Zero szacunku i mentalność 2latka...chciał ci na złość zrobić.

Gość gość
Wierze ze tak nie zrobi. A jak zrobi to będzie jego koniec. Straci nie tylko mnie ale dom tez i zniszczy sobie życie do końca

Gość gość
Nie wybaczyłabym... straciłabym do takiego całkowite zaufanie... być może już wcześniej miał skoki w bok, gadanie typu, że mu nie stanął też kabaretem zalatuje... Przecież wiadomo, że facet prawdy nie powie. Po co ma się pogrążać. Aż takimi durniami to raczej nie są.

Gość gość
"Wole nie myśleć co by było jakby stanął na nią..." hahahaha, też wolę nie myśleć co by to bylo, pewnie by ją połamal.

Gość gość
Teraz to mnie rozśmieszyliscie Haha xd aż się popłakałam Coś tam zaufania mi nadszarpnal

Gość gość
wejdz na podobny temat o kobietach,ktore wybaczaja zdradę(-y),po co zakladasz nastepny taki sam?