Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gejszaa

Mój chłopak nie odzywa się do mnie po śmierci brata

Polecane posty

W niedziele zginął w wypadku samochodowym brat mojego chłopaka. Mój chłopak bardzo to przeżył, bo naprawdę był bardzo zżyty z nim. Ich relacje naprawdę były naprawdę bliskie. Jego siostra zadzwoniła do nas i powiedziała, że mamy przyjechać do szpitala - tam nam wszystko powiedziała. Odwiózł mnie do domu i krzyczał na mnie. W czwartek był pogrzeb. W poniedziałek do niego dzwoniłam raz - nie odebrał - we wtorek też nie odebrał - w srode zadzwoniła do mnie jego siostra i powiadomila o pogrzebie - wczoraj bylam na pogrzebie - widzialam się ze swoim chlopakiem chwilke - widzialam jaki był zalamany - serce mnie bolalo - maz kuzynki mojego chlopaka w polowie mszy wyprowadzil mnie z kosciola za prosba mojego chlopaka - ja stalam na tyle kosciola a on byl w 1 lawce i gdy mnie zobaczyl kazal mu zeby mnie wyprowadzil - podobno bylam bardzo blada i zle wygladalam. czulam sie zle - glowa mnie bolala ale ja tak mam na pogrzebach. od tamtej pory sie do mnie nie odzywa - Co mam robić? wiem, że chce byc teraz sam ale moze moje towarzystwo by mu pomoglo? tesknie za nim, chce sie z nim spotkac. :( wiem, ze jest mu bardzo ciezko.

Gość m ądralIa
jego brat nie żyje. Rany...jest takie powiedzenie nawet, że póki wszyscy żyją to nic się tak naprawdę nie stało....

Gość gość
upiorne a na co zmarl braciszek?

Gość gość
Moj brat tez zginął prawie rok temu.On jest w trakcie zaloby, szok, złość, niedowierzanie, ten co tego nie przeżył nie zrozumie .Ja go rozumie.Daj mu spokój. On pewnie ryczy i krzyczy z bezradności.

Gość gość
współvzuję..ile miał lat?

Gość gość
współczuję teraz musisz wyłacznie skupic sie na tym ze to ty jestes dla niego nie on dla ciebie