Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ku przestrodze

Polecane posty

Gość gość

"bo są zalezne od męża, bo dały się wpędzić w kozi róg rodząc dzieci i tym samym wypadając z rynku pracy, nie mają własnej kasy więc są na utrzymaniu pana, który robi co chce a służąca i tak nie odejdzie'' bardzo madre slowa !!! szczegolnie do mlodych dziewczyn uwazajcie bo na poczatku jest pieknie a pozniej macie nawet podpaski wypomniane ;)

Gość gość
zapamietaj morderstwo z premedytacja - 25 lat w afekcie - max 8

Gość gość
Na poczatku zawsze jest pięknie a potem ******ie w d**e.

Gość gość
wiekszosc i tak powie ze ich Darek ,Marek czy inny k***s nigdy by tak nie zrobil

Gość zul_spod_dworca_PKP
wiekszosc i tak powie ze ich zony nie byloby na to stac :P

Gość gość
bo dla tych cweli praca w domu to nie praca , ja mlodo urodzilam syna i jak zaszlam wciaze bylo pieknie ladnie dopoki mieszkalismy u moich rodzicow pozniej kazdy grosz wypomniany jak zaczelam prace to bylo ze i tak ja duzo mniej zarabiam w koncu sie wyprowadzilam sama kupilam mieszkanie wychowuje syna jak jezdzi do taty to mowi ze tam wszystko i tak Andzelika sprzata i on ani tata nie musi ( andzia to dziewczyna taty) czyli za duzo sie nie zmienilo

Gość gość
No to uważaj bo synek się wda w tatusia

Gość gość
synek wdalby sie w tatusia gdyby z nim mieszkal. tak sam to madry chlopak ma 16 lat sam obiad ugotuje jakis prosty oczywiscie pranie powiesi pralke wstawi sprzatanie po sobie to obowiazek nie nazekam ;) a u taty moze sluzbe miec ;) mi to nie przeszkadza