Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sadzicie ze powinnam to zakonczyć?

Polecane posty

Gość gość

Jak jestem ostatnio dla mojego faceta ciagle zrzedliwa, nawet mu mówiłam w złości ,że nie chce z nim być bo nie raz tak myslałam, a on i tak do mnie przyjeżdza te 200 km, nawet chory ostatnio przyjechał żeby tylko ze mną pobyc? A ja do tego nawet nie chce seksu przez ostatnie 2 miesiąc to go to nie zraża, probuje mnie cały czas zachecac, ale dalej ze mna jest. Ostatnio jak pojechałam od niego to sie tak przejął ,że sie rozpłakał co u niego to aż dziwne.. Nie wiem czy waszym zdaniem on jest normalny,że sie tak zachowuje?bo żaden facet jeszcze tak nie postepował co sie z nim spotykałam, sądziłam szczerze mówiąc ,że da sobie spokoj bo go tak ciagle odtracam, jestem czesto nie do zniesienia,a on nadal nie daje za wygraną... Nie rozumiem facetow

Gość gość
i tak sobie zadaje pytanie czy to co robi nie jest zbyt zaborcze? Np to dosc dziwne zeby facet z goraczka 38,5( wiem bo wlasnie mierzyl i sprawdzilam) jechał do mnie 200 km ponad? Ja czasami nie wiem czy to nie jest chore jak on sie zachowuje i mysle nad zerwaniem

Gość gość
up