Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie miałem dziewczyny bo młodo wyglądam

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata a wyglądam jak dziecko. Nawet browara nie mogę kupić spokojnie bo mnie zawsze o dowód pytają. I potem teksty "ale pan młodziutko wygląda" :/ W robocie też wołają na mnie "młody" mimo, że na kilkanaście osób jestem tak na prawdę w trójce najstarszych :( Przez ten młody wygląd nikt nie traktuje mnie poważnie i żadna laska mnie nie chcę, bo wyglądałbym przy niej jak jej młodszy brat :/ 16-18 lat. Tyle mi zazwyczaj dają ludzie :/

Gość gość
za małolaty się bierz, proste:)

Gość gość
Kolejne prowo na kanwie mojego wątku najpierw chudy teraz mlody wygląd wy macie KOMPLETNEGO bzika

Gość gość
I ty jeszcze narzekasz? Możesz wyrwać prawie każdą licealistkę, bo pewnie masz więcej kasy niż przeciętny jej rówieśnik, mądrości życiowej też trochę powinieneś mieć,a te małolaty na to lecą.

Gość gość
na 15 lat? :classic_cool:

Gość gość
To nie prowo tylko fakty. Nawet nie wiedziałem, że są tu takie tematy. No a laski w wieku +/-16 lat to chyba trochę za młode dla mnie :/ Chciałbym mieć chociaż taką 20 letnią, ale jak ja bym wyglądał przy takiej :/

Gość gość
E tam, wmawiasz sobie. Tym bardziej, że są laski, które również młodo wyglądają, więc zawsze możecie stworzyć parę niby licealistów i będzie ok. Ja tam lubię chłopaków o młodzieńczym wyglądzie, a jestem w podobnym wieku.

Gość gość
Nawet ci wyglądający młodo kiedyś się starzeją, także luzik. A jeżeli masz odpowiednie rysy twarzy, to jak będziesz miał 35 lat bez problemów wyrwiesz sobie 25latkę i będzie super.

Gość gość
Podbijam temat ten sam mam problem co autor i ten sam wiek :( Wygladam na maks 17 i to każda potwierdza

Gość gość
Dorośniesz to zmądrzejesz. WIększość facetów ok. 30 marzy o takiej 16-18. W sumie tak to jest, że facet jak ma 13-16 lat to marzy o jakiejś 18 latce. Jak ma 17-23 to marzy o równolatce, Jak ma 24 - 29 to marzy o dziewczynie 19-24 Powyżej 30-tki marzy już tylko o 18-tce

Gość gość
Zapuść zarost, zmień ciuchy na mniej młodzieżowe.

Gość gość
No ciekawe jak mam zarost zapuścić. Nie ma z czego!

Gość gość
Wyrywaj laski na osobowość, a nie na wygląd :D

Gość gość
Zostań tajniakiem, będą cię wysyłać na misje do szkół, abyś poszukiwał dilerów.