Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy poszłabyś na front pomagać naszym chłopakom w razie wojny?

Polecane posty

Gość gość

Ja bym poszła, ale najpierw musiałabym byc do tego odpowiednio przeszkolona.

Gość gość
front z moimi obcasami?

Gość gość
Oczywiście że nie. Nie bawią mnie takie sprawy. Teraz i tak by ludzie nie latali z szabelką czy karabinami bo wszystko jest bardziej rozwinięte. Nastawione na zabijanie wiekszej liczby ludzi. Wojna z fotografii straciła na ważności. Teraz byś miała wojnę jakiej jeszcze nie znasz.

Gość gość
zalezy z kim by walczyli, jak z muzułmanami to moge nawet wziąc kalacha i słac ich do piekła

Gość gość
Nigdy w życiu. On ma mnie najpierw kochać, a dopiero później ojczyznę.

Gość gość
Nie ma jak wydygane niemoty. Nie maftwcie sie i tak was c***j strzeli, to tylko kwestia czasu.

Gość gość
pojęcia nie macie c****a czym jest wojna. ja też nie wiem za wiele choc obejrzałem setki filmów i przeczytałem dziesiątki książek. :O po pierwszym dniu obesrane ze strachu uciekłybyście do mamy a potem przez 20 leczyły się z PTSD :O

Gość gość
No przeciez mowia ze by nie poszły na front walczyć więc sie nie podniecaj znawco.

Gość fac0et
W razie wybuchu wojny wrocilbym do Polski po rodzine a pozniej czem predzej na zachod. Nasi politycy usilnie darza do wojny bo wolna zamaskuje ich machlojki.

Gość gość
Ja w Piśmie Świętym wyczytałam, że Pan Bóg stworzył świat, a nie poszczególne kraje. I jeszcze jak Ewkę a Adasiem wypierniczał z raju, to im powiedział: czyńcie sobie ziemię poddaną. Właśnie, ziemię, a nie tylko jej kawałek. Jeśli gdzieś się biją, tak na poważnie, że jeden drugiemu odbiera życie, a Pan Bóg powiedział, nie zabijaj, to staram się, żeby mnie tam nie było. Tak, nie jestem patriotką w twoim stylu, nie chcę oddać życia za ojczyznę. No i co z tego? Sam się daj zabić, jak ci to radość sprawia.

Gość gość
I tak choooooj cie strzeli. Nie martw sie, to kwestia czasu. Poza tym na wojne nie idzie sie umierac, tylko starac sie robic tak by umierali twoi wrogowie. Ciekaw jestem jak zachowalabys sie, gdyby do twego domu wpadli ponownie Niemcy i wymordolwali twoje dzieci i cala rodzine.

Gość fac0et
OJ OJ widze ze ktos sie naogladal Rambo I filmow o nkwd. Nie mozna kogos zastrzelic za to ze nie chce walczyc. Ja mam rodzine, dziecko, zone, rodzicow, siostre z malym dzieckiem I ich przetrwanie jest dla mnie wazniejsze niz machanie szabelka w imie tuska I sikorskiego

Gość gość
To ty gowno wiesz. Niestawienie sie na wezwanie do wojska w czasie wojny nazywa sie zdrada ojczyzny i dezercja. Takie cos idzie pod sad polowy. Polska z tego co wiem moze ukarać takiego tchórza kara śmierci badz dożywotnim więzieniem.

Gość gość
Gościu, piszesz w sekcji: poza Polską! Nas tu polskie prawo nie dotyka, zdążyliśmy spieprzyć przed twoim zafajdanym prawem, które pozwala zabijać. Czytaliśmy Juliana Tuwima "Do prostego człowieka" i wiemy, jak to z tą ojczyzną bywa. Tuwim napisał: "Bujać - to my, panowie szlachta!" i ja się pod tym podpisuję. W Polsce wciąż jest sporo ulic Tuwima. Paradoks?

Gość gość
Ale frajerów strach obleciał hahaha. Ty pyerdolcu jeden, po pierwsze jestes obywatelem Polski i dzięki Polsce mogłeś podjąć legalnie prace w krajach unii, bez żadnych przeszkód. Jeśli nie masz drugiego paszportu, to dostajesz powołanie i masz sie stawić do obrony kraju. Jeśli dygasz, to Polska wysyła za Tobą list gończy, a państwo w którym obecnie mieszkasz musi cię aresztowac i deportować. W ojczyźnie czeka na ciebie sad polowy i kula w łeb. Wydygany smiec.

Gość gość
Dobrze że mam drugi paszport haha!

Gość gość
To sie ciesz wydygancu

Gość gość
sąd polowyi kula w łeb k***a nie mogę .... Po 1. Prezydent podpisal ustawę o zniesieniu kary śmierci za dezercję również w czasie wojny ( podziękuj Prezydentowi) Po 2. Ty chyba nie myślisz, że w razie wojny będziesz wymachiwal szabelką albo siedzieć w kałachem w okopach. Jak będzie wojna ( w co zresztą wątpię raczej) to nawet palcem nie kiwniesz ,a już cię nie będzie. Po 3. w dzisiejszych czasach łatwiej zniszczyć państwo wojną gospodarczą czy cybernetyczną, ale jak ty myślisz, że będziesz z kałachem biegał po polu walki to się chyba pomyliły ci się wieki :D

Gość gość
Trochę frajerów postraszylem, widac jakie wydygane c***y. Co do wojny, to sie nie zgodzę. Owszem, to nie 39 rok ale popatrz jak wyglada wojna w Ukrainie czy w Gruzji. Piechota jednak i zasób ludziki póki co jest jeszcze ważny. To nie tak, ze tylko rakiety, czołgi, samoloty i atom.

Gość gość
Ja wierze w prawo boskie a nie ludzkie. Nikt mi nie dal prawa mordowac innego czlowieka bo jest tzw wrogiem. Ale wrogiem czego/kogo? Wojna to glupota i niezly biznes. Gina niewinni ludzie a garstka sie na tym bogaci. Zreszta jak sie zacznie ta "prawdziwa" wojna to pewnie bedzie to wojna biologiczna gdzie wszystkie te waleczne kozaki nie zdaza podniesc pukawki bowas jakis wirus wykonczy

Gość gość
To powiedz mi co zrobisz ja ci Niemiec badz ruski bedzie dzieci mordował. Tez będziesz o Bogu ględzić.

Gość gość
A z jakiej racji Niemiec mialby mi dzieci mordowac?

Gość gość
Z takiej samej jak w 39.

Gość gość
nie, bo te wszystkie wojny to pic na wodę, żeby handlować bronią i na pewno bym nie poszła ginąć bo jakimś zwyrodnialcom na szczycie zachciało się wojen, oni nie giną, oni sobie siedzą wygodnie w swoich biurach, to tylko szara masa ogłupiona = mięso armatnie idzie walczyć, sami nie wiedzą po co, pranie mózgu zrobione, takie cyborgi bez żadnego pomyślenia. Normalny człowiek by spieprzał z kraju do normalnego miejsca gdzie nie ma żadnych wojen.

Gość gość
Czyli co, niemiaszki napadaja na Polske i 40 milionow Polakow ucieka z kraju? Co ty pleciesz? Powiedz, ze jestes wydyganiec a nie jakies ideologie do swojego tchorzostwa doprawiasz.

Gość brokeninside87
ja bym poszła, opatrywać rannych, tulić. bronienie kraju i kobiety to obowiązek prawdziwego mężczyzny. rurkowców bym jeszcze wykopywała, żeby szybciej tchórze wypiertalali z MOJEGO kraju.

Gość gość
Jak ja się cieszę, że z tymi oszołomami w Polsce nie muszę mieszkać! Och jak ja się cieszę.

Gość gość
My cieszymy sie jeszcze bardziej, ze taki oszołom jak ty juz w naszej Polsce nie mieszka. Huraaa Oby tylko nie przyszło ci na myśl wracać.

Gość gość
Znowu najwieksza kurefka na tym forum zabrała głos. Ciekaw jestem szmato czemu nie siedzisz na brytyjskich forach skoro tak nienawidzis Polski i Polakow. Jestes najgłupsza szmata jaka kiedykolwiek w zyciu spotkałem. Jak tam dzifko dowiedziałaś sie czym różni sie Anglia od Szkocji i wielkiej Brytanii? Ej kurefko. Odpowiedz.

Gość gość
gość powyżej napisał "jaka kiedykolwiek w życiu spotkałem". Co ty chłopaczku robisz na babskim forum? Onanizujesz się tutaj, marnując spermę? Przecież tak nie można, powinieneś ze swoją wszechpolską dziewczyną produkować masowo mięso armatnie, a nie zrzucać plemniki do muszli sedesowej. Spotkałeś mnie? Dziwne, czyżbyś ruszył się gdziekolwiek ze swojego zapyziałego sołectwa? A na twojej wsi to ja nie byłam. Naprawdę, gumiaków tak wysokich nie było, żebym mogła cię odwiedzić, a gnojówki w pantoflach nie chcę mieć. Patriota się jeden znalazł. A zdychaj sobie w okopach, jeśli masz ochotę.