Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŻYCIE KOBIETY JEST BANALNE!!!!!

Polecane posty

Gość gość
kobiety maja wiekszy poped seksualny niz mezczyzni

Gość kawaler 30
Jako mężczyzna uważam , że kobiety mają znacznie trudniej niż faceci z powodów zawodowych, finansowych, sa słabsze fizycznie i kobiecie jest trudniej samej w życiu . Mężczyzna sobie poradzi sam .

Gość gość
Bzdury facet piszesz. Kobieta że niby może być idiotką i nic jej to nie przeszkadza. Chłopie ja sie kiedyś wykazałam takim byciem idiotką nie raz i zapewniam cię nigdy nie zapomnę tego ośmieszenia i tego jak się ze mnie wtedy ktoś zaśmiał ( jedenszef) oraz tego jak ktoś sie patrzył w milczeniu zgorszony (druga sytuacja, druga praca, drugi szef). Myślałam że sobie palnę w łeb. Że co że niby nieśmiała laska introwertyczka może iść na disco a i tak faceci bedą podchodzić. I owszem podchodzili do mnie często i gęsto, ale po to żeby mnie zapytać czemu jestem taka dziwna, czemu mam taki strach w oczach i że to jest beznadziejne i że powinnam iść do psychologa bo nigdy nie znajdę sobie faceta. Chciałbyś być na miejscu kobiety i być zaczepiany przez mężczyzn w taki sposób ??? Na pewno nie. Więc nie chrzań koleś bo g****o wiesz. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. A o seksie to mi nawet nie mów... Pozycje są wyrównane bo laski są tak samo potrzebujące jak faceci, ale kobiety nie chcą z każdym tak jak faceci by poszli z każdą, bo to żenujące dla godności kobiety tak sie szmacić, a facet to sobie zawsze jako komplement przypisze.

Gość gość
Kobieta ma cięższe życie niż facet. Na początku facet się stara o nią jakby była księżniczką ale to tylko takie miłe złego początki dla niepoznaki i na zachętę, ale potem po ślubie wygląda to tak że kobieta jest traktowana jak podczłowiek, bo oczekuje sie od niej ze ma przedłuża geny faceta i w tym celu musi zachodzić w ciąże i nosić to brzemię mimo że jest płcią słabszą, potem rodzić te dzieci w bólach, potem facet się nimi nie interesuje z powodu zniszczonego ciążą ciała, ale to dopiero początek. Po urodzeniu dziecka oczekuje się od niej że ma nadal chodzić do pracy gdzie zarabia zazwyczaj mniej niż mężczyzna gdyż jest traktowana jako pracownik drugiej kategorii, jednocześnie po pracy 90% opieki nad dziećmi spada na nią oraz 90% gotowania i sprzątania w domu spada na nią mimo że jest płcią słabszą. Generalnie jest parobkiem, sprzątaczką, opiekunką do dzieci i kuchtą, wieczorem ze zmęczenia pada na pysk a facet nie widzi w niej już kobiety. Rozkłada tylko gazete, pije piwo i ogląda telewizję. Kobiety są księżniczkami przed ślubem, po ślubie to facet jest księciem a kobieta jego posługaczką.