Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydki brzuch po cc pomocy

Polecane posty

Gość gość

8 miesięcy temu miałam cc mam obwisły brzuch, może nie jakoś strasznie ale gdy założę obcisłą bluzkę czy sukienkę to wygląda to nie ładnie jak siądę to mam taką oponkę na brzuchu. Przed ciążą ważyłam 58kg a teraz 64kg. Co mogę zrobić aby chodz trochę brzuch zniknął? Co wy robiłyście?

Gość gość
Kup sobie sciagajace majtki. Jesli nie masz tej skóry za wiele jakos bardzo się nie "wylewa"to fajny efekt dają te majtki.sama używam.

Gość gość
To ja z powyższej odp. - na CODZIEŃ zakładam luźniejsze bluzeczki sweterki,a na szczęście i sukienki są eleganckie i luźne wiec się nie lam :-) stracimy w końcu brzuchy....:-) ja przed ciaza wazylam 50kg teraz mam 57 kg co mnie akurat cieszy osobiście.

Gość gość
na początek schudnij te 6kg

Gość gość
Może na basen jak masz z kim zostawić malucha:) więcej warzyw owoców, idzie wiosna więcej będzie zieleniny, błonnik witalny sobie kup na all on cie trochę oczyści i z brzucha dużo zejdzie, bo mocno oczyszcza jelita. To są nasionka roślin, żadna chemia, podobnie działa jak siemię lniane tylko nieco mocniej.

Gość gość
A słyszałam także o tych pasach poporodowych ale czy to już nie za późno skoro jestem 8 miesięcy po porodzie??

Gość mama po cesarce 3 lata
Jak schudnie 6 to nic nie da! To jest kwestia przecieCia mięśni i skóry. U jednych się ściąga u innych nie i ja płetwa zostaje wisząca :-( Można robić masaże szorstka gąbka, szczypac masować zimny prysznic na przemian na bank nie zaszkodzi! Brzuszki też już możesz powoli...

Gość gość
a głupoty gadacie , ja po sn pomimo tego że schudałm po ciązy wiecej niz powinnam bo przed ciaza 60 , a teraz 55 i przytyłam w ciazy tylko 8 kg to ten brzuch też jest takie inny , bardziej sie "wylewa" . Przeciez przy cc skóra , powloki itd zostają przecięte bardzo nisko

Gość gość
balsamy ujędrniające i brzuszki, mi brzuszek wrócił do normy po roku, mimo że do wagi sprzed ciąży wróciłam po 4 miesiącach, był właśnie taki mało jędrny, mimo że przed ciążą ćwiczyłam, a w ciąży smarowałam brzuch, daj mu trochę czasu, tylko musisz coś z nim robić to tak jak z blizną po cc mi znikła dopiero po 3 latch,

Gość mama po cesarce 3 lata
Nie nie gadamy głupot wszystko zależy od genetyki i predyspozycji osobniczo zmiennych. Mam koleżankę z deską po trzech cc i druga z brzuchem po kolana jak papier toaletowy po jednym naturalnym. Znów inna po jednej cc ma tragiczny brzuch a jej siostra po dwóch naturalnych deska bez ćwiczeń śladu! Ja byłam w klinice medycyny estetycznej i powiedzieli, ze u mnie przeciecie mięśni spowodowało ten zwis jedna ma inną nie i tyle wywodu :-)

Gość mama po cc 3 lata
To co ze nisko ale mięśnie pracują na całej długości brzucha i napinaja skórę! Jak mięśnie są naruszone to wszystko się zmienia!