Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego facet rzadko okazuje uczucia czy to przez to ze jest duzo starszy

Polecane posty

Gość gość

dlaczego facet rzadko okazuje uczucia czy to przez to ze jest duzo starszy

Gość gość
ja mam 25 lat, a on 39. W seksie jest czuły i jest nam super. A na codzień rówiez jest okay, ale czasami bywa zimny. Nie wiem, moze ma taka nature? Jest dla mnie dobry, martwi sie, troszczy, rozmawiamy duzo ze soba, wspieral mnie w chorobie. ALe zauwazylam w jego charakterze ze nieraz jest oziębły. Jak mnie przytula to jest cudownie, ale wiele razy jest taki hmmm zdystansowwany.

Gość gość
Facet to nierobot. Jak kobitka moze czuc sie raz lepiej raz gorzej .Niemusi mieć c***y nie? Pozatym gosc powinien byc milusi jak chce poskakac zebys nawilgla. A tak to bez sensu czaskac dziobem i ocierac sie o babe:-)

Gość gość
Moj jest starszy 10 lat i jest dokladnie tak jak Ty piszesz. Nie wiem czemu tak jest. Tez jestem ciekawa.

Gość gość
jest starszy wiec woli spokoj

Gość gość
masz wszystko czego chciałaby niejedna kobieta i czepiasz się. Nie zasługujesz na tego mężczyznę wg mnie. Ale zaraz baby z kafe zaczną mówić, że facet to świnia i za mało wymagasz itd. tu zawsze jest wina faceta nawet jak to zdradzi kobieta, kobieta bije, kobieta usuwa ciążę itd.kobieta na kafe zawsze jest niewinna i bez wad.

Gość gość
Są dwa powody rzadkiego okazywania uczyć: 1. uczuć nie ma, czasem jakiś tam gest dla zasady 2. uczucia są, ale człowiek ma taki charakter, że rzadko je okazuje ta dam!