Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę poczuć się seksowna !

Polecane posty

Gość gość

Mam niskie poczucie własnej wartości mimo że jestem naprawdę ładna. Jeśli chodzi o urodę (twarz włosy) to nie zmieniła bym nic. Ale ja po prostu nie jestem seksowna... Mam delikatne rysy twarzy, niebieskie oczy, włosy jasny brąz długie, lekko pofalowane. No i dochodze do ciała/figury- moje kompleksy... Mam 175 cm wzrostu, więc seksowne szpilki odpadają ( mój mąż ma 180 cm choć jemu nie przeszkadzają obcasy, wg niego jestem cudowna pod każda postacią) Mam mały biust (80 cm w biuście), jest jędrny okrągły, ale Mały więc seksowny dekolt odpada.. Talię mam akurat wąską- 59 cm. No i pośladki... Jak stanę z boku to są fajne odstające. Wszystko ok. Ale jak stanę tyłem to po bokach mam takie wgłębienia wklęsłe (może któraś wie o co kaman) i przez to wstydzę się zakładać obcisłe spodnie. Mojemu mężowi bardzo się podobam ale tu chodzi też o mnie. Chcę czuć się seksowna...A przez moją figurę nie mogę.. Z powodu wklęśnieć zakładam długie bluzki, dekoltu nie mam, szpilek nie noszę bo się wstydzę. Czuję się ładna ale nie seksowna:( Poradźcie co zrobić ze sobą, jak to zmienić:(

Gość gość
Bycie seksowna nie polega na szpilkach, obcisłych spodniach, bluzkach z dekoltem i mini. Mnie jako facetowi nie podobają sie kobiety tak ubrane bo wydają mi sie być nachalne tym ubiorem. Albo masz seksapil albo nie. Z tym trzeba sie urodzić.

Gość gość
nie podobają się , ale jak taka przejdzie to prawie każdy facet spojrzy więc takie głupie gadanie użytkownika powyżej...

Gdy jest wszystko na raz - to jest duża szansa na to, ze wyjdzie nachalnie. Wszystko ze smakiem, a będzie dobrze :) zawsze mega kobiece są sukienki i zadbane włosy.

Gość prawictwo pospolite 137
co do bycia seksowną to na to naklada sie kilka przymiotów: - nie mozesz być tandetna , kiczowata - ubranie musi być bardzo proste, ale nie wulgarne - nie mozesz ubierać sie jak prostytutka wkleiłem w poście powzej przyklad seksownie ubranej kobiety Doda moim zdaniem nie jest specjalnie seksowna , ociera się o kicz i ubiera się prawie jak prostytutka.

Gość prawictwo pospolite 137
sama stwierdziłaś , że nie jest łatwo wyglądać pociągająco i tutaj przyznam ci racje , Wlączyłem na chwile TV i pojawiła się Magda Mołek Ubiór mało pociągający , dziewczyna ładna , ale seksapilu niewiele

Gość gość
spieprzaj prawiczku z tego forum! autorka ma akurat na pewno w dup..ie twoje porady! zrozum to!

Gość gość
seksowność w dużej mierze zależy od nastawienia, zachowania. Nawet mając idealną sylwetkę nie będziesz seksowna jak sama w to nie uwierzysz.

Gość gość
dlaczego od razu autorka robi niby z siebie ofiare? każdy ma jakies kompleksy, niektórzy proszą o porady a niektorzy nie ot co. Ja tez mam kompleksy i czasem narzekam a nie jestem zadną ofiara.