Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przewrotne są kobiety

Polecane posty

Gość gość

Najpierw mowiła, ze jestem dla niej całym swiatem ,ze mnie kocha, dla nie zostawiłem żone i dziecko, kocham ją , ona mnie?Nie wiem czy traktuje mnie jako chodzący bankomat?Zabieram ją na wycieczki zagraniczne wtedy nie narzeka(jestem dośc zamożny). Gdy zmarł mi ojciec, obiecałem mamie, ze z nią zamieszkam w jej domu, zrobię mały remont. Teraz ona się stawia i powiedziała, ze nie tak sobie wyobrazała nasze zycie, ze miało bcy romantycznie jak dotek pory, a teraz bedzie niańczyć teściowa. JESTEM ZAŁAMANY, kobietami moze zle zrobiłem rzucajac żone dla niej i ryzykujac wszystko, juz nie zaufam zadnej kobiecie. Kobiety to egoistki. Najgorsze, ze mamy dziecko.ZAL SIE ROZSTAWIAC.

Gość gość
Moze mnie nie kocha. Tak naprawdę imponowałem jej swoją pozycją i kasą. Wiedziałem w co sie pakuje. Za chwilę dobrego seksu zapłaciłem utratą małżeństwa. Teraz nawet tego seksu nie ma.

Gość gość
masz to co chciales

Gość gość
Ja to mam farta <3 <3 wygrałam iphone <3 w konkursie www.po4.pl/r/6rqiphone6 KOCHAM APPLE! <3 <3

Gość gość
do "masz to co chciałeś"...uwierz, że jej koleżanki mówią to samo...o mnie"masz to co chciałaś" sama mi to powtarza, ze mowia, jej ze była naiwna, ze wlazła w zwiazek z facetem, ktory nie dochował jednej wiernosci, to i nie dochowa drugiej, kiedy ja naprawde sie w niej zakochałem i rzuciłem żone dla niej, od razu rozwod chociaz nie było łatwo i jestem z nia..ale gdy mam jakies wymagania...chciałbym by ze mna i z mama zamieszkała, ona pokazuje swoja wygodnickie oblicze, nie oponowała gdy zabierałem ja w podróze zagraniczne. Nie kocha mnie, ale moja pozycje i pieniadze. Dom mamy jest olbrzymi po remoncie, byłby idealny dla nas , osobne wejscia i kuchnia, dziecko mieszkałoby na wsi, a nie w betonie, ale ona nie chc e niby mieszkac z tesciowa, choc moja mama zrobiłaby dla niej wszystko jest miła dla niej. Rozpusciłem ja?

Gość gość
Skoro byłem taki atrakcyjny dla niej nawet jak miałem żonę, to dlaczego teraz gdy jestem po rozwodzie(a wszystko dla niej, cały rozwód dla niej), ale też z kobietą....moją matką, ktorej obiecałem opiekę (za wszystko zapłace, za pielegniarke jak bedzie trzeba, nic nie bedzie musiała robic) to nie jestem dla niej atrakcyjny. Chce mieszkać osobno. Nie chce byc ze mna na dobre i na złe. Na dobre chciała, gdy w podróze wyjezdzalismy, zwiedziła ze mna pół swiata. tO JEJ PASOWAŁO:( ROZPUSCIŁEM JĄ??z pierwsza zona tez tak było, ze swojej winy, była przeze mnie rozpuszczona.

Gość gość
??

Gość gość
same przyznajcie jakie jestescie przewrotne..jednak małzeństwo to cos..a zwiazek po małzeństwie juz nie jest na dobre i na złe..tylko na dobre.jak na złe kazdy odchodzi

Gość gość
Wszystkie kochanki powinny przeczytać ten wpis...bo

Gość gość dżina ciemno oka
Zostaw ją i chodź do mnie:-) a tak poważnie źle dobrałeś kobietę dla siebie czasami tak jest trzeba szukać. Czasem kończy sie nie jeden związek a kolka za nim się trafi ta wyjątkowa:-) ona chyba pieniądze widzi, pogoń ja do puki nie zapuźno. I znajdź sobie kobietę o dobrym sercu. W końcu trafisz na nią.

Gość gość dżina ciemno oka
I życzę Ci byś zmądrzał. :-) jesli nie pomaga Ci w zyciu prywatnym i nie możesz na nią liczyć to odejdź. Bo to nie materiał na żonę. I tyle:-)

Gość gość
Sam sobie jesteś winien

Gość gość
Oto dostajemy szansę, by stworzyć rzeczywistą relację z realną osobą, a nie wyobrażeniem tej osoby, ideałem, snem”

Gość gość
Wiesz, nie żeby coś, ale sama mialabym opory, żeby mieszkać z teściową/matką. Chyba że byłaby bardzo chora i wymagała ciągłej opieki. Czy Twoja mama jest tak chora, że potrzebuje ciągłej opieki, czy jest to jej fanaberia, żebyś zamieszkał z nią? Jak to pierwsze, to Twoja kobieta jest egoistką, jak to drugie, to hm.. zastanowiłabym się nad sobą.

Gość gość
nie kazda kobieta chce mieszkać z teściową ,a co będzie jak i teściowa jej i Twoja teściowa będą chore jednocześnie ?będziecie musieli się rozdzielić jedną tą się opiekuje drugie tą,to że nie chce z teściową nie znaczy że Cię nie kocha,ja nie będę mieszkac z teściową niech mąż się opiekuje ,ja lubię małżeństwo dochodzące pasuje mi to ,bo jestem samotniczką a bardzo kocham ,niedobra była i nie będę z nią mieszkać bo kocham życie ,to męża obowiązek się nią zająć a moim moimi rodzicami

Gość gość
Szczerze mowiąc gościu zostawileś żonę i dzieckiem dla kochanki która okazała sie być wygodnicka i księżniczkowata. Gdyby jej milość była wielka zamieszkała by z tobą i teściową, ale po co jej nowe obowiązki i staruszka na dochowanie. Widocznie jest na tyle samowystarczalna i wyrachowana ze zrezygnuje z ciebie.

Gość gość
Bardzo dobrze dziadu masz konsekwencje zdrady,wcale ci nie wspołczuje. Zycieto nie tylko zaspakajanie rządzy.

Gość gość
Potraktowala cię jak sponsora a ty stary i głupi uwierzyłeś w miłość.

Gość gość
Po pierwsze juz na samym wstepie jestea chuj bo zdradziles zone... Po drugie nie dziwie sie jej ze nie chce mieszkac z tesciowa. Widze ze dla ciebie miec zone to takie nic, teraz to twoja obecna partnerka powinna byc dla ciebie najwazniejsza. Ale jezeli wybierasz mame to coz, moze w tym tkwi twoj problem.

Gość gość
tak wybieram mame bo zostałą wdową i mi jej żal, a [partnerkę rozpiesciłem na maxa,drogie kosmetyki, podróze zagraniczne to było jej na ręke, chwilowo mieszkac z mama moja to dla niej problem, a wejscia osobne beda, piekna działka, duzy dom po remoncie bedzie super,wiec nie wiem o co jej chodzi, chciałabyc ze mna na dobre tylko?jej mama jest młodsza i obecnie zdrowa, moja troche starsza wymaga opieki nie non stop,ale ja bede jej pomagał, a ona tylko ma fatałszki w głowie, spotkania z kolezankami na kawkach i tyle, a nie mysli o rodzinie o nas

Gość gość
Ja też poznałem kobietę, rozwódka i co? Zabierałem na wycieczki, robiłem prezenty, kochałem ,brała wszystko ale gdy zaproponowałem zamieszkanie razem po trzech latach powiedziała, że nie jest gotowa, poczułem się jak sponsor,no i się rozstaliśmy.

Gość gość
Tak bo ona nie jest kobietą do związku na dobre i zle. Byłeś jej sponsorem i tyle a jak się to wszystko skonczy ona odejdzie od ciebie bo niechce zyć na odludziu z twoją chorą matka. Rozumiem ze rodzice zapisali ci majątek i jesteś zobowiązany pomagać na starość, ale panience głupoty w głowie chce się bawić, podróżować aty masz zobowiązania. Teraz widzisz jakie są kochanki mam nadzieję ze to cię czegoś nauczy. To nie ty ją rozpiesciłeś , ONA SZUKAŁA TAKIGO FACETA który będzie spełnił jej oczekiwania i znalazła w tobie. Najprawdopodobniej była z tobą tylko dla tych atrakcji aty usprawiedliwiasz ją ze jąrozpuściłes...

Gość gość
Naprawdę byłem tylko sponsorem?15 lat starsZy, bogaty much faktycZnie pasuje