Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena9889

3 przyjaciolki . Czy to ma sens ???

Polecane posty

Gość Marlena9889

Bardzo dlugo sie przyjaznimy - ja i dwie moje kumpele. Mamy po 24 lata. Im jestesmy starsze zaczyna sie wszystko zmieniac. Mianowicie to,ze jedna z nich obgaduje przy mnie ta druga gdy jej nie ma. Ja staram sie byc w porzadku i szybko zmieniam temat gdy cos zaczyna na nia mowic. Ale skad ja mam miec pewnosc,ze gdy mnie nie ma z nimi to one mnie nie obgaduja skoro widze i slysze takie rzeczy ??? Czy taka przyjazn we trzy ma sens??? Jakie wy macie doswiadczenia z tego typu przyjazniami???

Gość gość
tzn jak obgaduje-co mówi? ona jest glupia,brzydka,tępa? a moze; sluchaj aska znowu zadaje sie z burakiem, a taka z niej super laska jezeli mowi to z troski bez zlosliwosci to nie jest to zle.

Gość Marlena9889
Probuje ja obgadac. Ostatnio mowila jak sie zachowywala jak razem byly w pizzerii z jedna para.Stwierdzila ze jak jest w innym towarzystwie niz my tylko we trzy to probuje z siebie zrobic wielka pania taka zeby wszyscy na nia tylko zwracali uwage. A moze z zazdrosci tak probuje na nia gadac??? Nie wiem sama wiem tylko tyle,ze jedna z nich zaczyna byc falszywa...!

Gość gość
To oczywiste - Ciebie tak samo obgaduje

Gość gość
up