Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GŁOSUJE NA KORWINA

Polecane posty

Gość gość

a wy?

Gość gość
też głosuje na Korwina

Gość gość
bo k***in ma program gospodarczy

Gość gość
bo od 25 lat ma te same poglądy i w końcu jest to ktoś kto nie jest jak chorągiewka na wietrze a cała ta czerwona hołota z pisu, po, sld już była i g****o zrobiła... po za tym nie lubię socjalistów a takimi są pis po sld paligłąb itd

Gość gość
Ja też na Korwina. Dość już mam po, pisu i wojenek między nimi.

Gość gość
na nikogo jeśli Korwin nie wygra nie pójdę na drugą turę tylko pozostanę wierny swoim ideałom

Gość gość
co mnie obchodzi Wilk jak swojego kandydata już mam i jest nim JKM

Gość gość
Przy całym szacunku dla Wilka, ale jednak Korwin ma większą siłę przebicia niż Wilk.

Gość gość
W drugiej też na Korwina. Głupie pytania zadajesz.

Wilk to jest spokojna wersja Pana Janusza. Tak tylko wam wspominam, bo on też kandyduje. Generalnie tylko dwóch kandydatów liczy się w walce o prezydenturę. Ja szanuję was wybór, ale w drugiej turze zapraszam do głosowania na Dudę jednak.

Gość gość
JKM chce słusznie przywrócić karę śmierci nie życzę sobie żeby mordercy byli utrzymywani z moich pieniędzy z których się mnie okrada i żeby mieli lepsze warunki w więzieniach niż ludzie w szpitalach, po za tym chce zalegalizować posiadanie broni palnej w dcelach obronnych, na służbie jest 30 000 policjantów w ciągu 12 godzin 30 000 policjantów nie jest wstanie obronić 38 milionowego narodu na jednego policjnata przypada 1276 osób jeden policjant nie jest w polsce w stanie ochronić sam siebie ze względu na głupie prawo a co dopiero ponad 1000 osób

Gość gość
Zgniłaby mi ręka i noga gdybym zagłosował na jakiegokolwiek socjaliste w moim życiu. Pierwsza tura Korwin, druga Korwin lub nikt.

Gość gość
dobra, przekonałeś mnie -w drugiej na Mikke

Gość gość
spod okupacji unii (tego obozu socjalistów który ciągle mi mówi co mi wolno a czego nie) też się wyrwiemy jeśli tylko JKM wygra!

Gość gość
75% ludzi popiera Kare Śmierci dla bandytów.

Gość gość
Coraz więcej młodych ludzi zaczyna logicznie myśleć i popierać Korwina. Banda Czworga obawia się więziennych krat które są ich przeznaczeniem.

Gość gość
jak w Polsce zalegalizują broń, to prawdopodobnie wy sami, szczekający tutaj od niej zginiecie. Większość ludzi w pl tak ma-dasz im palec, a oni wezmą całą rękę. Niestety. Nawet ludzie w stanach nie potrafią poprawnie używać broni, mimo tego, że powinni być już do tego przyzwyczajeni. A co dopiero pl? Jesteście śmieszni, podobnie jak k***in. Kara śmierci.. należy się ona winnym zabójstwa moim zdaniem. Tylko co powiecie bliskim niesłusznie skazanego? Takich wpadek jest mnóstwo.

Gość gość
Piotruś masz nieścisłe informacje. Rada Europy uchwaliła memorandum na orzekanie i wykonywanie k.ś. A jakieś ciule, do dziś nie wiadomo kto, pewnie masoneria, wprowadziła je w życie na terytorium 3RiP-ej. Jeśli znaczyłoby,że jest zakazana wPolsce, to jednocześnie oznacza,że 3RiP-a jest obszarem wyłącznie administrowanym, a nie suwerennym i nie mogącym stanowić prawa na swoim terytorium, co de jure jest oczywistą oczywistością dla każdego prawnika. Po podpisaniu przez karzełka-zdrajcę L.Kaczyńskiego Traktatu Lizbońskiego 3RiP-a jest wyłącznie formalnie protektoratem Brukseli, a w rzeczywistości Berlina. Gdyby 3RiP-a chciała być państwem suwerennym to odrzuca to memorandum i wprowadza karę śmierci choćby od jutra.

Gość gość
Od broni palnej ginie mniej ludzi niż od wypadków samochodowych czy zakrztuszenia kotletem.

Gość gość
Juz wolalabym zaglosowac na tego Dude niz Korwina. Pajac i tyle. Nasze spoleczenstwo jednak jest coraz glupsze.

Gość gość
Jezeli Duda bylby z innej partii niz pis bylo by ok.

Gość gość
pójdę na wybory i zagłosuje na JKM! a argumenty niesłusznie skazanych na śmierć są śmieszne może to 0,000001% wszystkich skazanych. a wypadków z bronią palną w zeszłym roku w stanach mówiło się o 2 czy 3 to trochę słabo zwłaszcza, że w wypadkach samochodowych spowodowanych z własnej winy ginie 40x tyle co od broni, do tego statystyki wszędzie na świecie wskazują, że tam gdzie jest legalne posiadanie broni tam spada przestępczość o czym nawet nasz z d**y rząd wie