Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gała

Czy ktos ma ochote na PO pytam bo wszystkich ktorych zanm sa przeciw ?

Polecane posty

Gość gała

pytam bo nie rozumiem nikt ich nie chce a ciagle prowadza o co chodzi ? prosze jesli jestescie za nimi to napiszcie za Za sprawdzimy i zliczymy w naszym rankingu jak to jest

Gość gość
ludzie a po co głosowac na komorowskiego skoro oni doprowadzaja gospodarke do ruiny ,ludzie zarabiaja 1300 zL

Gość gość
przez te śmiecówki pracodawca nie szanuje pracownika!!!!!!!!

Gość gość
won z tym ciapowatym komorowskim i przydupaską tuska - kopaczową. juz nie wspomne niesiolowskigo czy sikorskiego

Gość gała
więc na razie ain jeden głos za nim więc chyba te PO samo na siebie głosuje

Na PO i Bronisława Komorowskiego pójdą wielkie pany głosować co żerują na innych rodakach!!!!!! Do urn na Dudę. Do urn na PIS.

Gość gość
Ja zaglosuje na bronka. Ale nie na po. Raczej cos bardziej na lewo

Gość gała
upppsssss

Gość gała
do 17.13 uuuppppssss

Gość gość
I co w t zlego ze ktos chce zaglosowac na lewakow? Lepszy lewak niz pisowiec, ja tez mam raczej bardziej liberalne poglady :) ale pewnie nie pojde glosowac bo nie ma kandydata ktory by mi odpowiadal. Sory za literowki ale pisze z tel.

Gość gość
a słyszeliście co zrobili Kukizowi zerwali kontrakt płytowi za to ze kandyduje

Gość gość
No i dobrze. Co to w ogole za pomysl zeby kandydowal

Gość gość
wiadomo kafeteryjna biedota, nieudacznicy bez wykształcenia i urody sfustrowane brzydule są przeciw PO. wykształceni, piękni Ludzie, jeżdżący do pracy pięknymi samochodami , żyjący na dobrym poziomie są za PO.

Gość gość
gość dziś wiadomo kafeteryjna biedota, nieudacznicy bez wykształcenia i urody sfustrowane brzydule są przeciw PO. wykształceni, piękni Ludzie, jeżdżący do pracy pięknymi samochodami , żyjący na dobrym poziomie są za PO x pewnie, bo żyją z systemu - biurokracja stwarza zapotrzebowanie na pewne usługi, ci twoi wyksztalceni i piekni to jeżeli nie urzędnicy to radcy prawni, notariusze, księgowi, doradcy podatkowi i bisnesmeni z 30 letnim stażem w biznesie:classic_cool:

Gość gość
Tez mi sie tak wydaje ze ci lepiej wyksztalceni sa za po. Przynajmniej kiedys tak bylo bo teraz to juz nie wiadomo :p

Lepiej wykształceni?Ja kobieto znam 3 języki obce,studiuję niełatwy kierunek a popieram RN .Dla mnie jedyne rozsądne partie w tym kraju to RN i KNP.

Gość gość
Nie jestem kobieta :p o ile to bylo do mnie. Wiadomo ze zawsze znajda sie wyjatki.

Gość gość
gość dziś Tez mi sie tak wydaje ze ci lepiej wyksztalceni sa za po. Przynajmniej kiedys tak bylo bo teraz to juz nie wiadomo jezyk.gif x lepiej wyksztalceni sa za granica - w mojej rodzinie to już 2 osoby, zawody to informatyk i mikrobiolog, w Polsce nawet warszatatu pracy dla nich nie ma, nie mówiąc o zarobkach:-O

Gość gość
to prawda. mojemu znajomemu informatykowi (ma chłop całe 27 lat) proponowali w Polsce pracę za 12 tysiaków ale on nie wziął bo za mało...

Gość gość
lepiej wykształceni to ći z doktoratem?

Gość gość
to na kogo tu glosowac? Komorowski odpada

Gość gość
tylko na Komorowskiego bo nie ma na kogo:O

Gość gała
to powiedz co pozytywnego zrobił dla nas społeczenstwa komorowski

Gość gość
np podpisał ustawe o zwiększeniu wieku emerytalnego mimo ogromnych nacisków. duże brawa za to.

Gość gość
a na powaznie to dlaczego komorowski?

Gość gość
To by bylo takie proste załozenie, można powiedzieć smiało, ze ciasne, twierdzić, iz biedota niewykształcona głosuje na PiS. Iluz profesorów, doktorów nauk, aktorów, artystów , urzędników, pracodawców glosuje na PiS. O tym się nie mówi, bo PO lansuje od lat taki podział na mądrych wyksztalconych z PO, i biednych a glupich z PISu. Ach, jakie to wygodne....a jakie MĄDRE:):) Wierzcie mi kafeterianie, ze jest wiele osób w Polsce, z róznych warstw spolecznych, które głosuja na PiS. Niektórzy dla utrzymania pracy, tak, tak, mówią, ze są platformowi, ale przy urnach skreslają tak , jak czują naprawdę.