Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałambyćpiękna

A miało być tak pięknie...

Polecane posty

Gość Chciałambyćpiękna

Jestem tak wściekła na mojego chłopaka. W ogóle nie liczy się ze mną ani moim czasem. Jesteśmy w związku na odległość. Prawie nie znam jego znajomych a jesteśmy razem już 3 lata. Miesiąc temu powiedział mi, że pójdziemy na urodziny jego kolegi. Chciałam zrobić dobre wrażenie więc mocno o siebie zadbałam. Nowa sukienka, perfumy, dobrze przemyślany makijaż. Przełożyłam kilka ważnych dla mnie spraw żeby mieć czas na to wyjście. Dzisiaj od rana siedzę w wałkach na głowie, maluje paznokcie itp. a ten dzwoni że jednak nie ma ochoty iść. Było mi przykro ale przecież go nie zmuszę. Potem powiedział że przecież nie mówiłam że chce iść a widział jak wariuje żeby dobrze wypaść. Jestem wściekła w ogóle nie szanuje mojego czasu, a ja muszę być na każde jego skinienie. najgorsze jest to że zwyzywałam go od egoistów a teraz płacze jak głupia bo zepsuł mi wieczór. Co mam z tym zrobić?

Gość gość
Wyjdź sama, tzn z koleżanką, skoro już się przygotowałaś. Ja bym tak zrobiła. Koniecznie nie odpisuj na smsy :)

Gość Chciałambyćpiękna
Chyba tak zrobię. Jak tylko trochę się uspokoję. Szkoda tylko że sukienka nie ujrzy światła dziennego a prawie 200 zł sobie poleciało.

Gość gość
Nie przejmuj się i olej go ;)