Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie na rolki w Warszawie?

Polecane posty

Gość gość

polecicie jakies dobre trasy? Jestem z ursynowa ale dojade gdzies jesli warto :)

Gość gość
ja jestem z Mokotowa a na rolki jezdze na Ursynow, wiec chyba nie docenasz tego co masz :D poki co nie znalazlam lepszej altenatywy, jest kawalek asfaltu pod mostem siekierkowskim ale czy warto robic wyprawe dla tego kawalka? kwestia dyskusyjna. wszedzie ta cholerna kostka brukowa

Gość gość
skatepark na Stadionie :D

Gość gość
ale jezdzisz np. wzdluz KEN czy gdzie? :) Po prostu ja lubie jezdzic po parkach etc. i dlatego pytam ;). Mieszkam tu od niedawna i dlatego potrzebuje porady :)

Gość gość
ja jezdze jerozolimskimi w godzinach szczytu w masce pgaz

Gość gość
czesto jezdze w okolicach dolinki sluzewieckiej, czasem tez Konski Jar i te inne Jary, wzdluz KEN tez sie zdarza. no niestety z lasami na ursynowie jest kiepsko. ale w takim razie idealne dla Ciebie bedzie Pole Mokotowskie :)

Gość gość
mam w sobie jakis strach ze nie zahamuje na swiatlach i dlatego boje sie jezdzic tak jak inny wlasnie np. wzdluz KEN'a ;) ooo DOlina SLuzewiecka! tam tez jest dobry rejon, dzieki! :) Blisko a juz bedzie dobrze. o Polu Mokotowskim wlasnie myslalam zeby jezdzic w tygodniu popoludniami ale ciekawa jestem czy bardzo duzo osob tam wtedy jest ale podejrzewam, ze tak. Byle nie bylo zbyt duzego tloku to bedzie OK :)

Gość Anka Jankowska
W CH Janki można zgarnąć bon na zakupy o wartości 500 zł, jeżeli w terminie do 30.04 sfotografujesz i umieścisz zdjęcie wiosny na swoim profilu fb z hashtagiem #WiosnaJuzJest ;) PS na parkingu Ch Janki również można pośmigać na rolkach:)

Gość ZuzkaIntruzka
Ooooo parkingi to świetne miejsce do nauki jazdy na rolkach :) ale lepiej wieczorem kiedy parkingi są już puste. Ten w Jankach też by się nadał:) może zdjęcie wiosny na parkingu Janek dostanie jakieś dodatkowe punkty w konkursie? :)