Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdjęcia dziecka

Polecane posty

Gość gość

Jakie albumy wybieracie, z kieszonkami do wkładania czy tradycyjne (do wklejania). W tych do wklejania nie da się robić podpisów do zdjęć. Dziecko będzie chciało oglądać zdjęcia, to chyba lepiej te foliowe kieszonki, łatwiej wytrzeć gdy pobrudzi...

Gość gość
myślę że powinnać mieć choć trochę pasji i ambicji w sobie niż tylko mysleć jak na kurę przystało

Gość gość
tylko tradycyjne, takie gdzie mozna wkleic zdjecia! tylko tylko tylko. to jest najwspanialsza pamiatka pozniej dla dzieci, wnuków i nawet samemu jak się obejrzy za kilka lat to serce rosnie. można cos dopisac, wkleić jakis list, paragon, listek zaszuony. ja jestem fanka takich rzeczy. mam cos takiego http://artbooki.pl/frontpage/dures-30x34-kopia/#product_images/5/ i sobie juz od roku uzupelniam dla dzieci i wnukow

Gość gość
Świetny pomysł i świetne albumy,dzieki za inspiracje:))

Gość gość
Ja miałam zwykłe, ale ostatnio urzekł mnie "Magnetyczny" - jest taka jakby folia, którą można dowolną ilość razy odklejać i zmieniać zdjęcia; wchodzą różne rozmiary zdjęć, można wkładać karteczki z podpisem, super jest.

Gość gość
praktyczne sa te zwykle, z kieszonkami foliowymi. zdjecia sie nie niszcza, mozna je zawsze wlozyc w inne miejsce.