Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy już nie pamiętają o Annie Jantar

Polecane posty

Gość gość

Słucham jej płyt od dwóch dni i próbuję sobie wyobrażać czym te przeboje wtedy były, w tamtych czasach. I wierzę, że ona miała wielki potencjał. I wierzę, że jej twórczość to były hity. Nikt o niej nie mówi, jej piosenek nie ma w radio, chyba, że Natalia Kukulska odsmaża jej utwory w jakiej żałosnej zmodernizowanej wersji. Kukulska spaprała swoją wersje Tyle Słońca w całym mieście. Oryginał po prostu wybrzmiewa. Miała piękny głos, sorry, ze tak sie czepiam, ale Natalia Kukulska nie odziedziczyła po niej tego Czegoś. Bo Anna miała nie tylko głos, ale miała To Coś. Coś, co robiło z niej artystkę. Ciekawa jestem jak by wyglądała dzisiejsza scena muzyczna, gdyby ona zyła, ile jej piosenek by jeszcze powstało, jak by nas cieszyła. Kiedyś oglądałam o niej program,w którym nazwano ją trendsetterką tamtych czasów. Dziś ludzi jak ona nazywamy trendsetterami. I prawdą jest, że niewiele jest dzisiaj piosenek niewulgarnych. Ona śpiewała polszczyzną prawdziwą, nie było wymuszonej erotyki, tekstów o ludzkiej erekcji ani wulgaryzmów. Nawet jeśli niektóre teksty brzmią faktycznie jak z innej epoki, to jednak ile uroku w tym odkrywam. Czy ktoś tu w ogóle słucha tych piosenek?

Gość gość
Maja mama ją lubi. Dla mnie to taka pusta laska, z tego co słyszałam w różnych wywiadach, gdzie jej znajomi opowiadali o niej.

Gość gość
A czemu pusta? A co mówiła? Ona podobno w Stanach coś nagrywała, szkoda jej. Jeszcze sławna by była. no i małe dziecko osierociła, nie...

Gość gość
Byla świetna i spiewała przeboje. Takie, które kazdy potrafi zanucić..

Gość gość
w Stanach zdradzała menża

Gość gość
ona leciala tym samolotem do polski zeby rozwiesc sie z mezem bo miala juz innego gacha w ameryce, dzieki ktoremu miala zrobic kariere. karma szybko ją dopadla

Gość gość
a nie mówiłam? nikt o niej nie pamięta...tyle warte jest ludzkie życie;-(

Gość gość
o...a ja słysząłam, że było odwrotnie, ze to ją on zdradzał i ona wiedziała i dlatego jechała się rozwiesć i po to napisała piosenkę do żony wróc ciekawe jak natalia się czuje wiedząc takie rzeczy chociaż ja o swoich wiem to samo i żyję;-p lipa, ale człwoiek zyje dalej, rodzice są rodzicami, a e drogi sie czasem rozmijają...cóż, życie;-p na swoje trzeba patrzec

Gość gość
Nie ma piwa w niebie!!!! Nie ma i - nie będzie! Biedna Anna, co tam spija???

Gość gość
up