Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JolantaJuszczak

Gorąca prośba o wypełnienie ankiety.

Polecane posty

Gość JolantaJuszczak

Jestem studentką III roku Pedagogiki. Serdecznie proszę o wypełnienie poniższej, krótkiej ankiety, która posłuży mi jako materiał badawczy do pracy dyplomowej. Celem badania jest Diagnoza dzieci z rodzin patologicznych. Wpływ rodziny na wychowanie i edukację dziecka. Dziękuję za poświęcony czas. 7 marca 2015 r. Potrzebuje 100 wypełnionych ankiet. http://www.survio.com/survey/d/L6B5P9X9R3R9G4W9H

Gość gość
Wypełniłam :)

Gość gość
Co, d**y się nie chce ruszyć, tylko te durne ankiety w neta teraz wrzucacie? Mowy nie ma!

Gość gość
pomogłam juz wypelnilam Owocnej pracy!

Gość gość
Wypelnilam ;)) PRECZ Z PRZEMOCA

Gość gość
przed chwilą wypełniłam.

Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych. Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi. Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 8 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych. Zapraszam gg 4593140 globmistrz@tlen.pl http://analizy-statystyczne.firma4u.pl

Z góry dziękuję z tabelkami i wykresami radzę sobie bardzo dobrze. Proszę Kawowiczów o wypełnianie całej ankiety, pytania są bardzo ogólne nie związane bezpośrednio z osobami, które na nie odpowiadają. Chodzi tylko o ogólny zarys na ten temat. Starałam się nie zadawać bardzo osobistych pytań. Pozdrawiam ciepło.

Gość gość
wypelnione

Gość gość
Wypełniłam ankietę, ale również sądzę, że nieco nieprawidłowo jest stworzona, ale co tam, olewka, bo w pracach chodzi tylko aby je odklepać, oddać i mieć z głowy, a nie o odkrycia naukowe.

Racja, też myślałam, że można rozwinąć wiele punktów w trakcie jej robienia, ale się wycofałam. Sama pochodzę z takiej rodziny i mogłabym napisać pracę/książkę, ale starałam się ograniczać do minimum. Pytania są ogólne. Chcę uzyskać tylko ogólny zarys. Samo słowo kara mi się nie podoba więc odpowiedziałabym na nie przecząco. Wolę dać dziecku nagrodę. Jeżeli chodzi o to, czy dzieci powielają błędy rodziców, w moim przypadku- czasem się przyłapuję, że stosuję złe nawyki jeszcze, ale pracuję nad problemem. Inni mogą powielać błędy nie będąc świadomym, że to robią. Do trzeciego pytania nawiązuje czwarte pytanie. Razem te pytania dają mi obraz, który mogę opisać we wniosku. Zależy co, kto chce zobaczyć w wynikach. Dziękuję za uwagi są dla mnie ważne, i za zaangażowanie.