Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nina1298

Plamienie jako oznaka ciąży?

Polecane posty

Czesc dziewczyny . Mam problem 5.03.2015 powinien zaczac mi sie okres nie bylo go za to 6.03.2015 wieczorem papier toaletowy mialam lekko zaczerwieniony , 7.03.2015 rano uzylam tamponu po 3 godzinach sprawdzilam znajdowaly sie na nim niewielkie ilosci krwi od taptej pory czyli caly dzien krew sie juz nie pojawila , czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy? Z Narzeczonym staramy sie o dziecko od 6 miesiecy juz tak naprawde stracilam nadzieje. Jesli jest taka nadzieja to kiedy najlepiej zrobic test ciazowy ? Prosze o pomoc .

Gość gość
Test możesz zrobić już teraz. Nie musi być z porannego moczu jak jesteś po terminie @. Trzymam kciuki :)

Gość gość
test już teraz możesz zrobić

Gość gość
Oczywiście, że może to oznaczać, że jesteś w ciąży. Leć po test jak nie masz w domu.

O tej godzinie wszystkie sklepy mam zamkniete ale jutro z samego rana ruszam i kupuje , dziewczyny podnioslyscie mnie na duchu ;) Mowicie ze nie musi byc z porannego moczu?

Gość gość
Po terminie @ nie musi być z porannego moczu. Ja robiłam trzy dni po terminie wieczorem i test pokazał dwie tłuściutkie krechy. Powodzenia!

Gratuluje Ci dwoch kreseczek , mam nadzieje ze jutro tez mi takie pokaze :)

Gość gość
Te moje dwie kreski mają już pięć lat, ale dzięki no i trzymam kciuki :)

Gość gość
Nina nie napalaj się aż tak mocno żeby nie było rozczarowania, bo one jednak bolą, ale to ze @ ci się nie rozkręciła to dobry znak. No i jak było krwawienie ja bym poleciała po luteinę do gin żeby utrzymać.

Gość gość
dla mnie to @ ci sie rozkreca tez tak mialam 2 dni przerwy a potem polalo sie

Mam luteine w domu , tylko mi ginekolog ja przepisal na wywolanie miesiaczki. Uwazacie ze powinnam ja wziac?

Gość gość
U mnie tak było, że zamiast okresu plamienie a potem okazało się, że to ciąża. Ja bym wzięła luteninę, ale ja trzy ciąże poroniłam. Może u Ciebie nie ma takiej potrzeby

A jak uwazacie czy jak plamienie lub okres wroci i tak mam zrobic test czy juz nie warto? przepraszam za te wszystkie pytania aczkowliek to by bylo moje piewrsze dziecko i nie mam zielonego pojecia jak to wszystko sie objawia .

Gość gość
Jesli okres przyjdzie to ciaxy ni ma na pewno. Jesli sie nie pojawi mozliwe z to plamienie byli plamieniem implantacyjmym. Jesli to plamienie bylo jednorazowe czyli implantacyjne luteina nie potrzebna.

Dziekuje bardzo za odpowiedz :) Jutro pojde kupic test mam nadzieje ze @ sie nie pojawi :)