Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zonaty31

Bezrobotna zona

Polecane posty

Gość Zonaty31

Witam mam 31 l a moja Zona 27 l od 3 lat odkąd córka poszła do przedszkola miała znaleźć prace ale sie miga jak postawie jej warunek pracy to odkręca wszystko w sex wypnie sie lub zrobi loda itd a ja łagodnieje jak ja przycisnac do pracy??

Gość gość
Nie stać Was na utrzymanie domu, że musi iść do pracy?

Gość Zonaty31
Stać mnie bo zarabiam niezle ale dopóki ona nie zarobi grosza to nie poszanuje pieniedzy to raz a dwa z nudów by poszła i zarobiła na swoje pierdoły a jej wymagania tylko rosną.

Gość gość
Może tym ze daje ci suka d**y myśli ze prace odpracowuje w naturze!!

Gość Zonaty31
Zona się wypina bo lubi być bzykana i akurat tu nie ma mowy o oddawaniu w naturze.

Gość gość
Czyli problem tkwi w tym, że nie szanuje pieniędzy?

Gość Zonaty31
Tak i wykorzystuje sex to oral czy w dupke aby osiągnąć cel np nowe perfumy itd

Gość gość
To nie ładnie. To prostytucja małżeńska. Fuj :O

Gość Zonaty31
A ja nie potrafię być obojętny na jej wdzięki na wypieta d**e czy lizanie po jajach

Gość gość
Ale wiesz ona może się boi iść do pracy, jak wychowywała córkę i nie ma doświadczenia czy kwalifikacji i dlatego się miga? A jak się umawialiście na początku małżeństwa, że ona zostaje w domu czy pracuje?

Gość Zonaty31
Ona od początku mówiła ze jak mała pójdzie do przedszkola to idzie do pracy sama z własnej woli

Gość gość
Może ma dobre chęci ale się boi. Na rynku pracy nie jest łatwo zwłaszcza matkom, które zostały w domu przez długi czas. Serio.

Gość Zonaty31
Prace może mieć w każdej chwili kwalifikacje także ale ona woli szczuc mnie swoją dupa niż pogadać o pracy

Gość gość
Jeśli może to musisz o tym z nią pogadać, po seksie :D A tak z ciekawości gdzie może mieć prace i skąd kwalifikacje skoro od tylu lat siedzi w domu?

Gość Zonaty31
W miedzy czacie robiła dyplom a pozatym prace może mieć u naszej dobrej znajomej w zawodzie

Gość gość
Oddawaj mniej kasy ,bo firma plajtuje i obcieli wam wypłaty i ze cię zwolnią,jak jej kasy brakuje zarobi sobie,chyba że nie musi!

Gość Zonaty31
To moja firma wiec odpada a ona ma dostęp do naszego wspólnego konta wiec tez lipa.

Gość gość
Zachęcaj ją i wspieraj bo inaczej będzie się stawiać. Powiedz jej, że im dłużej zwleka tym trudniej jej będzie znaleźć prace więc jak najszybciej niech korzysta z tej oferty znajomej dopóki jest dostępna. Nastrasz ją rozmowami kwalifikacyjnymi, pracodawcy bardzo źle widzą taką lukę w karierze zawodowej.

Gość gość
kiedys panowie tylko pracowali , utrzymywali rodziny nie robili z tego afery ze zona nie pracuje , a teraz kobiet nie szanujecie w ogole ! sami jestescie lenie smierdzace , mendy ! p*****a brzydka plec !

Gość gość
No straszna z niego menda.Dziecko 3 letnie już chodzi do przedszkola i jego żonka może łaskawie ruszyć tyłek i iść do pracy. Nie żyjemy w średniowieczu.

ciesz się z tego bo masz bo jak będziesz narzekał to zostaniesz sam i będziesz koniobijca

Gość gość
jak matki sie dziecmi nie jamuja to rosna takie male potwory , agresywne, nie grzeczne i egoistyczne, brawo !!!

Gość gość
gorszy bezrobotny maz, zigolak nie? hahahaha :-D :-D :-D

Gość Zonaty31
Dziecko ma ja prawie 6 lat i chodzi do zerówki a Zona sie broni przed praca odkąd mała w wieku 3 lat poszła do przedszkola tu chodzi o szacunek do pieniedzy i do poznania jego realnej wartości a nie przepieprzaniu tysiącami na pierdoły

Gość gość
mam znajomych ktorzy cala kase oddaja zonom ,czy tez swoim kobietom, one nie pracuja bo zajmuja sie dziecmi, oni narzekaja czasem owszem ale jakos nie robia z tego az takiego problemu zeby sie zalic na forum !

Gość gość
Masz rację żona mniej będzie w domu poszuka sobie wrażeń koleżanek i kolegów nowych,wyjazdy slozbowe itd. I nowe bolce .

Gość Zonaty31
Tez bym nie żalił sie gdyby to były małe kwoty ale np buty co miesiąc po 600-700zl perfumy ciuchy itd miesięcznie ok 3000 tys mało plus ja płace za rachunki paliwo do samochodów

Gość gość
Tak bo ona rozmowę o jej pracy zamienia w sex widzisz związek??

Gość gość
co miesiac kupuje buty , ciuchy i perfumy ?? od jak dawna ?