Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to wszystko

Dlaczego najpiękniejsza dziewczyna jaką znam jest lafiryndą?

Polecane posty

Gość gość dzina
Ile Ty nasz lat? Bo wydaje mi się że ze 20 pare:-) dorosły mądry facet nie lustruje sytuacji w taki sposób i nie odbiera tak pewnych sytuacji co ktoś powiedział albo nie powiedział. To jest dziecinne. Każdy ma polity za sobą i te dobre i złe. A połowa zmyślonych lub dopowiedzianych przez inne osoby. Które może usłyszeli tak jak ty od innej osoby a nie widzieli to różnica i to duża. Żeby coś stwierdzić trzeba zobaczyć samemu na Oczki wtedy na sie pewność. Ja przez takie głupoty słuchania innych osób straciłam bliską mi osobę po latach jak człowiek dorośleje na biera doświadczeń życiowych to na tamten czas bym inaczej zrobiła i inaczej myślała. Rozumu i jeszcze raz rozumku w głowie:-)

Gość dziwne to wszystko
wzajemnie

Gość gość dzin
Widzę ze wątek założyłeś ale pomuc sobie nie chcesz. Młody i głupi:-) Ja troszkę przeżyłam takich sytuacji znam bardzo dużo i nie słuchaj tylko patrz. Pozdrawiam.

Gość gość
A masz z nią w ogóle osobisty kontakt ? Rozmawiasz z nią ? Jak ją odbierasz jako kobietę / człowieka ?

Gość dziwne to wszystko
dzięki ale mi nie można pomóc mam bardzo ambiwalentne odczucia

Gość gość
Ambiwalentne na pewno, inaczej byś tu nie pisał. Rozmawiasz z nią czasem ? Co o niej uważasz osobiście, pomijając to co gadają inni ?

Gość dziwne to wszystko
Już dość dawno nie miałem z nią kontaktu. Myślę że jest zła chociaż udaje dobrą.

Gość gość
sorki że się jeszcze wtrące ale zazwyczaj takie tresci roznosza ludzie msciwi zazdrosni ktorym zależało na osobie oczernianej bądz jej partnerze/partnerowi.. a zostali,badz zostały odrzucone lub dodatkowo Bezbożnicy którym przreszkadza że ktoś żyje wg,przykazań więc robią wszystko by zepsuć opinię.Pomyśl nad tym...bo czesto tak jest.z własnego doswiadczenia wiem.s

Gość gość
Skąd wiesz, że jest zła ? Co to w ogóle znaczy, że jest "zła ? Jak się do Ciebie odnosiła ? Przecież to jest najważniejsze. nie znasz dobrze dziewczyny i się pogrążasz w smutku. Ja myślę, że ona dla Ciebie jest tak piękna, że Cię onieśmiela. Nawet jeżeli miała wielu partnerów to nie znaczy, że jest zła, po prostu nie trafiła widocznie na takiego, który by ją kochał. Jeżeli Ty ją kochasz, to spróbuj się przełamac i okazac jej trochę serca, poznac ją lepiej. Wierz mi, że nawet prostytutki się "nawracają", jeżeli okoliczności są sprzyjające.

Gość gość
Jeżeli ją kochasz to powinieneś dać jej szansę i przekonaj się, czy jest tak jak "wieść gminna niesie". Dlaczego nie utrzymujesz z nią kontaktu ?

Gość gość
Fakt,jesteś dziwny autorze ,jak mozna udawać dobrą?..udawać to może aktor na scenie a nie człowiek.Człowiek albo jest fobry ,bo ma np.Boga w sercu i ma szlachetne serce.np.ratuje ludzi z wypadku .albo jest złym człowiekiem zazwyczaj ateista i wtedy zabija,gwałci,kradnie,oszukuje..i faktycznie to robi a nie udaje że robi .Nie da sie czrgoś udawać.s

Gość dziwne to wszystko
Wiem co mówie. Czy ''dobra'' kobieta będzie zdradzać chłopaka? Czy ''dobra'' kobieta będzie puszczać się z żonatymi? Wystarczy?

Gość gość
To po cholere z nia jesteś ,jak jest taka?.widzisz nie wiem jak to jest zdradzać chłopaka bo moim pierwszym chłopakiem był moj maż i nigdy z żadnym innym nie chodziłam.Z żonatym żadnym też nigdy w łóżku nie byłam..ale np.kuzynka.męza potrafiła sie w biały dzień gzić w aucie na parkingu p rzed sklepem..albo zapraszać obcego do swojego łozka gdy jej maż miał nockę i wtedy sama mówiłam..ze ona jest złą kobietą.s

Gość gość
Różne są powody, dla których ludzie robią rzeczy, jakich nie powinni. Daj jej szansę. A jeżęli nie chcesz dac jej szansy to zapomnij o niej. Dlaczego ni utrzymujesz z nią kontaktu ? Ona może byc dobrym człowiekiem, a to że nie jest wierna lub zmienia partnerów to inna sprawa i z dobrocią nie ma nic wspólnego. Prostytutka też może byc dobrym człowiekiem - zależy jak traktujemy innych wokół nas. Kwestia moralności to inny temat.

Gość gość
Prostytutka??autorze czyś ty na głowe upadł?..daj sobie spokoj z taką,s

Gość gość
gość dziś Ona nie jest prostytutką, ale autor utrzymuje, że się lekko prowadzi, bo go takie słuchy dochodzą. Ja napisałam "prostytutka" bo daję przykład, że człowiek może mieć dobre serce, nawet jak wykonuje tak podły zawód. Chodzi mi o to, że moralność to jedno, a dobro, które człowiek nosi w sercu to drugie.

Gość gość
No niby tak ale zauważ że zazwyczaj dobre osoby z moralnoscia mają więcej wspolnego niż te złe ..przestepcy.,czy prostytutki.np.yacy nie znają pojecia moralnosci.s

Gość dziwne to wszystko
Dobry człowiek nie zdradza, nie oszukuje, nie krzywdzi innych. Ona jest zła, zepsuta i na dodatek udaje świętą (co tydzień do kościoła itp.). Prostytutka to zawód, ... to charakter.

Gość gość
Ok.ja chodze co tydzień do koscioła i udowodnij mi że jestem zla!,,nie oszukiję!,mie zdradzam ,nie krzywdze bo o tym własnie uczy mnie koscioł..wiec co wg,Ciebie jestem zła?.s

Gość gość
aha,i nie ma czegoś takiego jak udawanie wiary ",w Boga sie albo wierzy i faktycznie się go czuje ,albo nie!W ogole Ty jesteś jakiś dziwny..udawać to można obojętnosć jeśli serce zabije do niewłasciwej osoby...bo serce nie sługa.s

Gość gość
A czy możesz wymienić jakie pozytywne cechy, poza wyglądem, ma ta dziewczyna ? Bo przecież nie zakochałeś się w jej pięknej buzi , prawda ?

Gość gość
Powiem Ci tak też miałam taką sytuację z wieloma znajomymi bo chcieli mnie mieć a że nie mieli i bardzo z tego powodu było im przykro bo nie lecę na fajne bryki i szpanerzy że co to nie Oni. .mogą mieć każdą boskie żigollaki i to iż odcinalam kontakt z nimi rozpowiadali głupoty między moimi innymi znajomymi w podziękowaniu za to że, nie byłam na tyle głupia i nie mogli mnie przelecieć jak wszystkie inne. .. I co teraz ja na to właśnie nic' Każdy myśli że swoje wie i jestem sraka i owaka tylko że, nie mam na to wpływu co inni myślą z racji iż nie tłumaczę się nikomu( Ej no co ty ja taka nie jestem jak Ci frajerzy opowiadają) Ktoś kto mnie zna wie najlepiej! Mam znajomego z którym dobrze mi się rozmawia, nawet czasem biegamy razem i dziś napisał czy mam chwilę wyjść z nim na fajkę a on z zaskoczenia wychodzi z różą i składa życzenia na dzień kobiet (taki miły gest) przy tym opowiadał jak na gali sportu było i jak to dziewczyny leciały do niego bo miał koszule armianiego (pośmielismy się) i wróciliśmy do swoich obowiązków. Znamy się ponad 4 lata i nigdy mi nic nie oferował i nie startował do mnie al myślę że, gdy wyskoczylby z inicjatywą sexsu (bo to akurat taki typ żadnych związków tylko bezobowiazujaco lubi z koleżankami) to mysle że też mógłby się strasznie obruszyć i zacząć na mnie za plecami swinić i oczerniać.

Gość dziwne to wszystko
Ona potrafi wspaniale udawać. Na początku wierzyłem we wszystko co chciała i potrafi robić takie strasznie niewinne oczy...

Gość gość
Pamiętaj że oczy dą zwierciadłem duszy..a wierząca dusza jest połączona z Bogiem więc tym samym w oczach takiej osoby odbija sie miłosc i światło..i niewinnosć. bo własnie to wszystko płynie od Boga,jestem nierozerwalnie połączona z Bogiwm..i m tą swiadomość. tak to po oczacj poznaje się jakim ktoś jest człowiekiem.Bóg jest miłoscią ,jest drogą ,jest prawdą,jest życiem.s

Gość gość
dziwne to wszystko wczoraj Tylu ją miało i w takich okolicznościach, że masakra... Jeszcze powiedz że za darmo... jaka glupia laska

Gość gość
gorszego matoła autora nie czytaliśmy :D musisz być totalnym frajerem żeby manipulowac w idiotyczny sposób

Gość gość
co ty bredzisz?

Gość gość
wariatów tu widze nie brakuje

Gość gość
racja

Gość gość
głupich jest sporo