Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymieńcie 3 najpiękniejsze momenty, scenerie z waszego życia ?

Polecane posty

Gość gość

macie piękne wspomnienia? podzielcie się...takie sceny, które oglądacie w pamięci jak film , u mnie: 1. spacer z przyjaciółką po marinie/porcie jachtowym, muzyka jak z lat 50-60, gwiaździste niebo, piękny hotel, wszystko podświetlone, takie z klasą 2. siedzenie nad rzeką z chłopakiem, gwiazdy nad nami, muzyka z pobliskiej barki muzycznej, światła miasta, to była piękna miłość :) 3. spacery z przyjaciółką, wspólne probowanie doswaidczen, pocałunek, alkohol, papierosy, wycieczki rowerowe, kino, burza, śmiech, szaleństwo, pisanie bloga, kłotnie, pogodzenia się

Gość gość
jesteś bi ?

Gość gość
1. Kiedy mój pies cudownie uzdrowiał. 2. Kiedy dostałam się na medycynę. 3. Kiedy wracam do rodziców.

Gość gość
1. żyje 2.kocham 3.jestem

Gość gość
1. zielona szkoła 2001 rok , pływanie lodzia, dyskoteka powrót, lezenie w lozkur rodzico i oglądanie rybek 2. jazda skuterem po cudnej nocy upalnego dnia z przystojniakiem 3. spacer przy księżycu z innym ciachem

Gość zwariowana na punkcie sąsiadów
1. Poznałam sąsiada 😍 2. Poznałam sąsiadkę 😍 i jej córkę 😍 3. Poznałam trzecią sąsiadkę i nową koleżankę ;)

1. w podstawówce czas wychodzenia z koleżanką i naszymi psami na superszaleńcze spacery, po szkole bułka z mlekiem prosto z lodówki i na dwór 2. odpoczynek w Tatrach z M. - polegiwanie w czerwcu na świeżej trawie na siodełku pod Wysoką, słońce, zieleń, granitowe szczyty 3. pielęgnacja mojego kochanego konia, zapach i czucie jego chrap na gołej szyi

Gość gość
nie wiem czy jestem bi, być może :) jestem ciekawa Waszych dobrych momentów , co wtedy czuliście, dlaczego, jaki był nastrój, pora dnia , sceneria, muzyka, temperatura, powroty do rodziców? jacy sa wasi rodzice, kochacie swój dom rodzinny?

Gość gość
Ewa333 super te punkty, ja co prawda gór nie lubię, ale na moment przeniosłam się w Tatry, poczułam ciepło i przewiew, przypomniałam sobie picie wody ze źródełka, takiej krystalicznie zimnej i czystej! nie ma nic lepszego w upalny dzień, do tego trawa, ośnieżone skały , piękne widoki ;) konie , psy - kochane istoty :) cieszę się , że Twój pies uzdrowiał, życzę mu dużo lat i dużo zdrówka :) a jeszcze Ewa333 - spacery z kumpelą , super, macie jeszcze kontakt? wychodzicie czasem?

Gość gość
1 narodziny córki 2 narodziny syna 3 narodziny córki :D

nie... to było tak dawno temu, ale nie zapomnę tego do końca życia szkoliłyśmy te psy, tarzałyśmy się z nimi w trawie, szalałyśmy bardziej od psów chyba :) to były zwariowane, dzikie czasy, teraz dzieci juz sie tak nie bawią

Gość gość
1.Wyjazd na wakacje z moim narzeczonym krótko po tym jak pogodzilismy się po "separacji ", cudowny, pełen namiętności i romantyzmu, zachody słońca, gwiezdziste niebo na plaży i jego zakochane oczy. 2. Uczucie totalnego zauroczenia, zakochania w pewnym chłopaku, dosłownie miłość od pierwszego wejrzenia i niesłychana radość w jego towarzystwie (niestety krótka znajomość, nawet się nie zaczęła a już skonczyła i przyniosła rozczarowanie) 3.zdanie prawka, matury, obrona mgr

Gość gość
po raz pierwszy pies wytrzymał do porannego spaceru.... pani bibliotekarka pozwoliła mi wziąć "lekturę" na weekend I moja miła odeszła - jestem szczęśliwy

Gość gość
jest tego sporo ...trudno wybrać 1,kiedy pojawiła się moja siostra ns świecie,sporo młodsza 2.góry tonące we mgle i słońcu ,w tle Magura Spiska i Tatry Wysokie 3.pierwszy pocałunek z facetem,którego pokochałam,6lat temu.