Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

po rozwodzie, ale z rodziną na karku

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy 3 lata po rozwodzie, dzieci 12 i 10 lat. Właściwie nie mamy do siebie pretensji - studencki ślub, bo dziecko musi mieć ojca.... Nasze rodziny parły na ślub, na szczęście tylko cywilny wzięliśmy. On, mój były małżonek wywiązuje się z rodzicielstwa, spotyka z dziećmi, angażuje w ich życie.Pierwszej jego partnerki nie trawiliśmy wszyscy - ja i nasze dzieci. Teraz ma inną, miła, sympatyczną i jak to określają dzieci śmieszną panią. Śmieszna, bo lubi się śmiać, jest wesoła, lubi płatać figle razem z naszymi dziećmi. Lubię tę kobietę, do ojca dzieci tez nie mam większych zastrzeżeń, ale mam problem z moimi rodzicami. Moi rodzice[ niestety mieszkam teraz z nimi] nie są w stanie patrzeć na mojego byłego, o jego partnerce już nie wspomnę. Moja mam opluła ją kiedy przyjechała po dzieci [uzgodniony odbiór] Epitety jakimi sypie moja mama na ojca dzieci nie powtórzę, najczęściej w obecności dzieci. Jest mi wstyd za swoich rodziców, a szczególnie matkę. Nie mogę się w tej chwili od rodziców wyprowadzić, nie stać mnie na odrębne mieszkanie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować