Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co was pociaga w dziewczynie poza wygladem

Polecane posty

Gość gość

?????????? co sprawia, ze zwracacie na NIA uwage, akurat np na ta o krotszych wlosach, mniejszym biuscie itp? co sprawia ze akurat ta?????????

Gość gość
Lubi brać z dooopy do ust

Gość gość
a co ma powiedziec ta ladniejsza, o dluzszych wlosach, wiekszym biuscie, co ma zrobic zeby byc konwencjonalnie urokliwa...... bo ja np wydaje sie arogancka facetom ktorzy mi sie podobajam albo oni w ogole nie zwrocaja na mnie uwagi tylko na moje mniej atrakcyjne (ale bardziej wyluzowane) kolezanki

Gość gość
To jak się czuję w jej towarzystwie przede wszystkim lubię dziewczyny spokojne, poukładane, kulturalne, nie wulgarne, które się nie lansują,

Gość gość
aha i to ze mam wiekszy biust nie znaczy ze jestem grubaska :( podoba mi sie moj wyglad, waze 52 kg przy 163 i bardzo dobrze sie czuje w swoim ciele, mam ladna twarz, wszystko, umiem o siebie zadbac, ale jestem straszna sztywniara, bardzo niesmiala....... co was pociaga w dziewczynach poza wygladem? bo te brzydsze ale fajniejsze charakterem zawsze mnie przescigaja jednak.... chcialabym sie zmienic, ale nie wiem konkretnie co

Gość gość
jak zje moją kupe

Gość gość
up a kiedy sie umiecie wyluzowac przy dziewczynie, czemu kazdy przy mnie jest taki sztywny :(((

Gość gość
nie jestem wulgarna,glosna, chamska czy cos. Diewczyny na podobnym poziomie atrakcyjnosci (chociaz jedna konwencjonalniie ladniejsza) zastanawiam sie czemu akurat ta brzydsza...

Gość gość
ten usmiech, ten charakter... to ciezkie do ogarniecia jak nie ma sie tego naturalnego uroku :( tylko jest sie wiecznie skupiona na tym , zeby spelnic wymagania....

Gość gość
czemu ja jestem tą na chwilę, na seks? A kochaja prawdziwie inne...