Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek borkow

jak napisac zyczenia ....

Polecane posty

Gość Tomek borkow

Witam was dziewczyny, mam do was prośbę. Jak mam napisać zycznie na dzień kobiet dla mojej byłej dziewczyny która nie odzywamy się od stycznia, jak zacząć tak żeby nie było ze padam na kolana bo to nie moja wina. Moze by tak zacząć ogólnie z okazji dnia kobiet zyczyc jej siostrze i jej mamie w smsie ? Jak to ułożyć aby fajnie brzmiało ... Proszę was o podpowiedz :(

Gość gość
Życzę Ci abyś odnalazła: w ciszy swoje myśli i marzenia, w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia, w otaczającym świecie radość istnienia, w kolorach, smakach i zapachach wielkość natchnienia, a w sobie miłość.:-) Bądź zawsze szczęśliwa, złym losom nieznana, uprzejma, czuła, tkliwa, przez wszystkich kochana.

Gość TOMEK BOREK
super napisane :) czyli tak mam wysłać ? podpowiem ze w walentynki sie ona nie odezwała i ja tez wiec teraz czas przełamać lody jak myślicie dobry moment ?

Gość gość
Ej, facet, Ty jesteś przy zdrowych zmysłach czy jesteś jakieś "nie teges"? Dziewczę nie odzywacie się od STYCZNIA ale TYYYYY...chcesz składać JEJ jakieś życzenia? Weź chłopie dorośnij! Jej rodzinę celowo pomijam. One nie są winne twojej głupoty.

Gość gość
napisz wszystkiego najlepszego kobieto :)

Gość gość
nie wysylaj tego, bo dziewcze chcac sprawdzic czy sam to wymysliles wklei w google i wyladuje w tym temacie :D