Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usunęli wątek almi decor?!

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego zdjęto forum dyskusyjne o zaległych wypłatach i odprawach almi decor?co jest grane

Gość gość2
dla kogoś był niewygodny??? zawsze można rozpocząć nowy. Dla niewtajemniczonych .... do tej pory cisza z wypłatami wynagrodzeń i odpraw w związku z likwidacją firmy Almi Decor. Pracownicy czekają na wynagrodzenia prawie rok... uruchomienie wypłat z Funduszu Gwarantowanych Świadczeń Pracowniczych obiecywane są z tygodnia na tydzień ... co robi ustanowiony syndyk???? za co bierze pieniądze ?????

Gość gość
Ale drogo w tym Almi Decor, jedna szafka 12000 zł i do tego odłupana na rogu :o Ceny z kosmosu i żałosna jakość

Gość gość
kasa dziś przyszła :)

Gość gość
Zbyniek wrócił do prezesowania. Parodi ciąg dalszy. Ciekawe ile kafeteria przytuliła za usunięcie starego wątku o tej marnej firmie. Zastanawia mnie jeszcze kto robi tam zakupy, płacąc za towar 400% rzeczywistej wartości?

Gość Korolov
Napisałem do admina z zapytaniem czemu zniknął temat. Oczywiście odpowiedzi nie otrzymałem. Zastanawiałem się, czy nie założyć nowego ale stwierdziłem, że: 1. skoro kasa lada chwila będzie, to wszyscy automatycznie położą laskę na temat; 2. jak mam czytać idiotyczne wpisy jak ten powyżej, to nie warto; niniejszym żegnam Korolov

Gość gość2
temat zniknął chyba dlatego, że psuł wizerunek Almi Decor, które pod nazwą Ade Line S.A w Lublinie prowadzą Ci sami ludzie. Nikt nie chce by ciągnęły się za nim "demony przeszłości" w postaci zaległości wobec byłych pracowników bo źle to wróży obecnym. Nikt im nie życzy czekania przez rok na należne wynagrodzenie czy odprawy ale dobrze by było by wiedzieli z kim mają do czynienia.

Gość Zulu__Gula
Korolov ma rację. Nie daje się tych bzdur czytać. "temat zniknął chyba dlatego, że psuł wizerunek Almi Decor, które pod nazwą Ade Line S.A w Lublinie prowadzą Ci sami ludzie." Tyle bzdur w jednym zdaniu, że trzeba być kompletnym debilem aby to napisać. Almi Decor to MARKA której właścicielem było ADe Line w Prusicach czyli spółka której upadłość ogłosił sąd! Spółka z rzekomego Lublina (która przejęła sklep internetowy, część pracowników, może prawa do marki Almi Decor (tego ostatniego nie wiem)) jest zarejestrowana już daaaaawno w Warszawie i zwie się AD SPÓŁKA AKCYJNA. Trzeba być jak widać kompletnym DEBILEM aby napisać takie bzdury. Też spadam z tego forum jak Korolov. Cieszę się jak Ci którzy odzyskali kasę dzięki FGŚP i Syndykowi i im za to dziękuję. Jak będziecie pisać takie bzdury to każdy będzie mógł zawnioskować o zamkniecie tematu z powodu naruszenia regulaminu.

Gość gość
Zulu Gula i komorov mają racje. a i kasa jest na koncie.

Gość gość
Ale jesteście żałośni... Przecież na kilometr widać, że te wpisy nie pochodzą od pracowników ale od włascieieli AD bądź wynajętej przez nich firmy PR. Niby "spadam stąd", niby "głupoty piszecie" a "kasa już wpłynęła"... Niskich lotów jest ta agencja PR. A przez 2 lata toczyła się tu jatka pracowników których zwalnianio z dnia na dzień i nie płacono im pensji (przykład - salon w Arkadii zamknięty z dnia na dzień :) Ta firma to żenada, już dawno nic tam nie kupuję i nie zamierzam kupować. Tak się nie traktuje ludzi. I proszę nie usuwać mojego wpisu, bo mamy podobno wolność słowa w tym kraju!

Gość Korolov
Lecz się. Tak jestem byłym pracownikiem ADe Line, nie właścicielem. Ale Ty pewnie lepiej wiesz. Jest takie przysłowie: "Nie kłóć się z głupim bo najpierw zaniży cię do swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem." Idąc za tym nie zamierzam wciągać się w dyskusje z Tobą.

Gość gość
Wesołych Świąt dla byłych pracowników Almi Decor Almi Cafe

Gość gość
nie w temacie, ale w necie nie mogę znalezc zadnych informacji na ten temat. jak znalexc muzykę, którą mozna byo słyszeć w almi decor?

Gość gość
Kto jest obecnym właścicielem?