Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćM

Bliski termin cc a kaszel.

Polecane posty

Gość gośćM

Witam. Jestem przerażona. W środę mam termin cc, a dziś zarazilam się kaszlem od starszej córeczki. Nie wyobrażam sobie kaszlu z rozciętym brzuchem :( Kupiłam Prenalen, ale nie wiem co jeszcze mogę stosować. Na razie leżę i odpoczywam choć poza kaszlem nic mi nie dolega. Może któraś z Was była w podobnej sytuacji i udało jej się tak szybko wyzdrowiec?

Gość gość
Zrób syrop z cebuli z czosnkiem i wyciśnij sok z 1 cytryny i dużo cukru. Pij kilka razy po łyżce

Gość gość
ja miałam 2 razy c*****ech ze za kazdym razem byłam chora,myślłam ze szwy mi popękają

Gość GośćM
No właśnie wiem, pierwszą też miałam c*****amiętam ten strach przed kichnieciem, dlatego kaszel mnie przeraża.Dzięki są radę, syrop z cebuli i czosnku juz się robi. Mam nadzieję że uda się zminimalizować to kasłanie.

Gość gość
Współczuję.... Raczej ciężko do środy będzie pozbyć się kaszlu.... Ja bym poszła w ponadto lekarze.... Może wziewy, one znacznie zmniejszają częstotliwość kaszlu.... Poza tym u mnie jak jednego dnia mam kaszel dwa trzy dni potem zapalenie oskrzeli / płuc.... Nie dobrze iść z infekcja do operacji, to znacznie wpłynie na jakoś gojenia poza tym będziesz miała wrażenie ze się rizrywasz na pół.... A może cesarke przesunąć o parę dni....