Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starające się ,przyszłe mamy

Polecane posty

Gość gość

Witam jak tam u Was ? Udało się może którejś zajść w ciąże w poprzednim cyklu ? W którym wam się udało ? My z mężem staramy się juz 6 cykl i narazie nic :) ale jestem dobrej myśli .. Okres jak narazie dwa dni spóźnienia u mnie :) i brzuszek pobolewa jakbym miała zaraz dostać okresu :) i uczucie mokrosci u was jak tam ?:* Juz niechce się zabardzo nastawiać , przeciez dwa dni to nie koniec świata .. pozdrawiam A.

Gość gość
Ja się staram ponad rok i nic z tego. Partner ma za mało plemników także sytuacja fatalna. Lepiej zróbcie badanie nasienia

Gość gość
My się staramy 4 cykl i też póki co nic. Biorę kwas foliowy, dzisiaj zamówiłam sobie też mikroskop owulacyjny i będziemy chyba celować w owulację. Mam nadzieję, że następnym razem się uda

Gość gość
Możecie spróbować. Nam się dzięki temu udało :) do wyznaczania owulacji mogę polecić Afrodytę. To taki tester na ślinę

Gość gość
Hej. Moge dolaczyc? :) tez nie mam okresu dwa dni. Pobolewa mnie lekko podbrzusze i bola piersi. Test wczoraj negatyw.czulosc 25uml i bylo napisane ze mozna robic o kazdej porze. Zrobilam wieczorem i negatywny:(_

Gość gość
Hej dziewczyny :) jestescie?