Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy weterynarz na mnie nakrzyczy za to co zrobiłam psu?

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to,że pies miał zabieg i czytałam w internecie ,że do wyjecia szwów pies ma odpoczywać, ale mój pies ma adhd, jest tak żywiołowy,że już drugiego dnia po narkozie chciał siebawić, pod narkozą też nie leżał długo, bo wstał i odczepil się od kroplówki! a po tygodniu od zabiegu bawił się z psami 3 godziny biegał, tarzał się w piachu, boję się że weterynarz powie mi co nieco i odbiorą mi psa ;(

Gość gość
Jeśli z raną nic się nie dzieje tzn że pies jest zdrowy, a jak jest zdrowy to rozrabia i tyle

Gość gość
oj rozrabia strasznie, na szczęście z raną nic się nie stało , szwy nie puściły, a dzisiaj będzie miał je zdjęte :) tylko się boję, że lekarka się skapnie, że urwisek dużo biegał i mi coś powie, że byłam nieodpowiedzialna czy coś

Gość gość
Gdyby go coś bolało czy by się źle czuł to by leżał spokojnie. A o postepowanie po zabiegu powinnaś spytać wet.

Gość gość
Pewnie golden lub labrador :-):-):-)

moj spaniel tez swirwal jak narkoza minela nie upilnujesz przeciez takiepgo psa skoro tak gania znaczy ze go nie boli

Gość gość
Spokojnie, dobry weterynarz powinien Cię zrozumieć... Powiedz jak było. Jeśli trafisz do dobrego weterynarza to będzie wszystko ok. Ja zawsze chodzę do http://www.wetjaneczek.pl/ i nigdy żadnych problemów nie było, pracują tam bardzo spokojni, ugodowi ludzie.