Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o poznawaniu ludzi w internecie

Polecane posty

Gość gość

A tym bardziej kandydatów na partnera? Czy ktokolwiek stąd poznał tak kogoś i był w związku? Ja się umawiałam z facetami, nie z portalów randkowych, często się poznawaliśmy dzięki wspólnym zainteresowaniom.. ale im jedno chodziło po głowie, często chcieli f****ng friend, albo od razu związek. To było beznadziejne. Mam aktualnie 1 koleżankę i 3 kolegów, ale są z innych miast, tak to pozrywały mi się znajomości internetowe.

Gość gość
?

Gość elwirka12345
ja jestem na 2 portalach randkowych, ale póki co nie poznała nikogo interesującego, chociaż wcześniej spotkałam się kilka razy z facetami z portalu randkowego, ale z żadnym nic na stałe nie wyszło co nie oznacza, że nie można po prostu spotkać się i pogadać, trzeba tylko zachować zdrowy rozsądek i dystans do poznawania osób na necie

Gość gość
ja kogoś poznałam i ja chcę czegoś więcej, on o tym wie, natomiast twierdzi, że nie możemy być parą. bardzo go lubię, no trudno, jak nie możemy być tą parą, to chociaż się kolegujmy, bo zależy mi na tym człowieku, jesteśmy z innych miast

Gość gość
szkoda..

Gość gość
up

Gość gość
nie dodałam, że tu go poznałam, ale to wogle komedia ;)

Bardzo rzadko to się zdarza, moja znajoma już długo szuka, i jak zwykle chodzi o seks ja nie szukam i mam spokój;)

Gość gość
No właśnie mówię, niemal wszystkim, których poznałam, chodziło o seks..

Gość gość
:)

wiele desperatów krąży po internecie :) byłam z jednym, okazał się toksycznym facetem, moje znajome też nie mialy dobrych wspomnień, dlatego staram się unikać. miałam kilka znajomych z internetu, ale też kontakt się zatarł, nie ma nic lepszego jak poznanie kogoś w realu. tak samo w internecie każdy koloryzuje siebie i idealizuje, spotkania weryfikują prawdziwość człowieka.

Gość gość
a u mnie z "tym stąd" to wogle nie wiadomo o co chodzi, możemy do siebie pisać, ale nigdy nie dzwonić, bo uwaga "to byłoby zbyt czułe"... w co on sie ze mna bawi, to ja nie wiem ;) dorosły facet, nie jest w związku

Może boi się zakochać? Nie tylko w necie spotkasz dziwne osoby tak samo jest w życiu realnym. Może, ktoś go zranił. Weż go na szczerą rozmowę:)