Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćBK

sztab wyborczy Bronisław K. oficjalne założenia

Polecane posty

Gość gośćBK

"Nie ukrywam, rze z pewnym bulem ale i w ostatecznym rozeznaniu z wielkom nadziejom bede se startował o reelekcje, bo moje cele som proste: 1. zuborzyć jeszcze bardziej społeczeństwo; 2. zmusić młodych a nawet starszych do emigracji z kraju z powodu ich osobistej biedy; 3. zadłurzyć Polskę jeszcze bardziej, moi kolesie to znakomicie potrafią; 4. ustanowić państwo policyjne gdzie karzdy bedzie donosił na każdego (moi kolesie som poza takim donosicielstwem i som bezkarni); 5. w czasie wolnym poduczyć się gramatyki j.polskiego (muszę zrobić reset szkolnictwa); 6. swoim kolesiom podnieść wynagrodzenie do sredniej min 20.000zl/msc. Myślę rze stado baranów i tak na mnie zagłosuje i to znowu ja bede wami rządził, bo inni kandydacji to totalne zagrozenie dla naszych osobistych intersów, więc dla wyciszenia co niektóryh w teren ruszy oddział seryjnych samobójcow. Nie mogę ja nie rządzić. Debilne media zrobią swoje i ja już wiem rze wygrałem"

Gość gość
daj żrodlo tego tekstu? oficjalne

Gość gość
"7. wprowadzem jeuro do Polski zeby dopierniczyc wam na koniec ile mozna!" Głosujecie na mnie - tylko ze mna czeka was wieksza bieda, nedza, ubóstwo!

Gość gość
8. doprowadzić do III wojny światowej będąc pieskiem na smyczy USA, szkoląc ukraińskich oficerów, dozbrajając ukraine oraz pozwalając na skumulowanie wojsk NATO (głównie amerykańskich) na Polskiej ziemi przy granicy z Ukrainą

Gość gość
Zmień punkt 6 bo 20.000 to mieliśmy 5 lat temu.