Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zmienilo sie u was po sonczeniu 30 lat na minus w wyglądzie fizycznym?

Polecane posty

Gość gość

napiscie szczerze,czy serio po 30-stce cialo kobiety i twarz oraz wlosy i zeby zmieniaja sie na gorsze??co konkretnie sie u was zmienilo w tych sferach?

Gość gość
HEHEHE

Gość gość
Ciężko mi bebech zrzucić :(

Gość gość
U mnie się zmieniło na lepsze.

Gość gość
po 30 u mnie nie zmienilo sie nic , po 40 fakt wlosy zmarnialy i przytylo mi sie 5 kg ale regularnie cwicze , porobie badania i mysle ze do 50 sie nie rozsypie

Gość gość
do 30stki większość facetów wygląda jak zabiedzone wymoczki

Gość gość
ciało mam bez zarzutu- sport i samokontrola w kwestii żarcia, włosy idealne- sorry, ale włosy, to zaczynają sie przerzedzać dopiero w późnym wieku, a nie po 30tce, zęby- jak stac cię na dobrego dentystę, to mozesz mieć hollywoodzki uśmiech, zresztą zależy co dostałaś w genach- ja mam z natury ładne proste zęby i dobrą dentystkę. najgorzej z twarzą- do ok 32 roku życia było idealnie, nie było zadnych zmian, a teraz w wieku 35 lat między brwiami zrobila mi się lekka zmarszczka, a pod oczami lekka dolina łez. ludzie oceniają mnie na sporo młodszą, ale moim zdaniem widać, że mam 30-stkę[ludzie sa kiepscy w ocenie wieku i jak nie jesteś spasiona, zapuszczona i niemodnie ubrana, to nie potrafią tego obiektywnie ocenić]. muszę chyba zbotoksować tę zmarszczkę zanim się pogłebi, ale boję sie dziwnych efektów..