Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 dzień z rzędu test owulacyjny pozytywny. O co chodzi?

Polecane posty

Gość gość

13-17 dc testy pozytywne. Niczym się nie różniące. O co chodzi??

Gość gość
Ja też tak miałam. Testy wychodziły pozytywne dwa dni przed owu i jeszcze 3 dni po owu, potem jedna kreska już bladła, dlatego warto jest jeszcze mierzyć temp o tej samej porze i wtedy na 100% wiadomo, kiedy jest owulacja.

Gość gość
No właśnie ze względu na pracę temperatury nie mam jak mierzyć. Myślałam że paski mi pomaga a tylko namacily mi w głowie bardziej.

Gość gość
na 100 % owulacja bedzie jak monitorowanie przez ginekologa to potwierdzi a nie temperatura !!!! Ona jedynie moze wyznaczyc mniej więcej kiedy ...

Gość gość
a dwa paski mają identyczna barwe czy jeden jest mocniejszy od drugiego ?? musza miec identyczna wtedy prawdopodobnie nastepuje owulacja ,

Gość gość
13 14 15 dc pasek T taki sam jak C 16 17 minimalnie jasniejszy, trzeba się mocno przyjrzeć by zobaczyć różnice.

Gość gość
tam gdzie byly identyczne mogla wystepowac owulacja , jesli chcesz miec pewnosc w nastepnym cyklu idz do gin i niech zbada czy prawidłowo i kkiedy dochodzi do owulacji , choc życze Ci bys juz nie musiala się tym martwic :)

Gość gość
Seks był 12 13 14 dc a kreski na teście były 13 14 najmocniejsze wiec może się udało :)