Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale to jest lipa ożenić się z taką

Polecane posty

Gość gość

w którą ktoś się już spuszczał i roochał na wszelkie możliwe sposoby... Tylko dziewice są warte tego aby obdarzyć je troską miłością i poczucie bezpieczeństwa reszcie to można nawet i 20 zł rzucać z pogardą po skończonej robocie... :) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA PRAWDZIWYCH KOBIET DZIEWICE! :)

Gość gość
wzajemnie, prawiczku :classic_cool:

Gość gość
ale ja nie jestem kobietą :)

Gość gość
up

Gość gość
dzięki. a jak powiem ci, że mam nadwagę to nadal być otoczył taką opieką, czy tylko te ładne dziewice? stawiam na drugą opcję.

Gość gość
A ty myślisz ze będąc w związku 7 letnim i mając na karku 30 lat kobieta dalej będzie dziewicą?

Gość gość
oczywiście, że tlyko młode piękne dziewice :) dziewic z przypadku jakim jest brak brania nie chce :)

Gość gość
to nie mój ból d**y trzeba sie trzymać na całe życie chłopa który ci gwint zerwał :P

Gość gość
ok. a teraz odwróćmy rolę i zastanówmy się czy ciebie ktoś chce, i czy masz na to pieniądze. obstawiam, że nie.

Gość gość
Widać ze to prowokacja i tyle :) * A jeśli prawda to pisze to prawiczek który wygląda jak dupa zza krzaka a wymaga nie wiadomo czego :) Kobieta będąc z Tobą woli sama sobie przebić błonę niż tobie dać :D

Gość gość
chce (ale akurat ja nie chce bo nie są dziewicami) i tak mam pieniądze :) do tego mieszkanie stałą dobrze płatną prace i mercedesa w garażu :)

Gość gość
a buźke mam modela i w wieku 30 lat wyglądam jak 8nastolatek :)

Gość gość
Kobieta odda swoje dziewictwo tylko temu kogo kocha a jak po kilku latach nie wyjdzie to co innego.

Gość gość
a jak po kilku latach nie wyjdzie to nie mój problem ja nie będę brał kobiety po kimś jestem na tyle atrakcyjny i ustawiony że mogę sobie pozwolić na piękną młodą dziewicę ;)

Gość gość
Haha tyle ma i się chwali a żadna jednak go nie chce :D A ja miałem nie jedna która nie była już dziewica i nie jest mi z tym źle bo sam nie jedna miałem :) A ty prawiczku, myślisz ze znajdziesz taka dziewczynę, co by Cię kochała byłaby dziewica i nie leciała tylko na twarz i pieniądze? Bo z charakteru to ty jej nic nie za oferujesz skoro po takim czymś oceniasz kobiety, które zrobiły ze swoją miłością która im się jednak nie udała albo przepadła w katastrofie

Gość Słodka 23
Haha :D ja mam 23 lata, mam bardzo duże powodzenie, mam dobrą pracę i jestem dziewica ale na ciebie bym nawet nie spojrzała skoro oceniasz ludzi po takich rzeczach pustaku

Gość gość
jaasssne i zamiast obracac teraz piekna dziewice piszesz na damskim niszowym forum :classic_cool:

Gość gość
widocznie ty zadowalasz się byle czym po za tym sam napisałeś że miałeś już nie jedną a więc traktujesz je jak narzędzia do masturbacji takie w sam raz na raz gdybym tak chciał je traktować i tylko roochać i nic więcej nie dawać żadnego poczucie bezpieczeństwa (tak jak ty pseudo "ogierze") to też by mi to wisiało :)

Gość gość
Facet pewnie albo jest prawiczkiem albo kiepski w tych sprawach dlatego chcę mieć dziewice żeby myślała ze ma nie wiadomo jakiego kochanka, ale kobieta jest mądra i będzie wiedziela widziała i czuła ze jesteś kiepski :)

Gość gość
Ciekawe czy będziesz tak samo pisał gdy będzie miał 40 na karku i żadna na ciebie nawet nie spojrzy

Gość gość
napisałem że lecą na mnie ale nie dziewice a takich to ja nie chce dlatego siedzę i piszę :P a jako że chce kobietę poukładaną życiową która nie idzie do wyra z pierwszym lepszym i potrafi utrzymać stały związek bo nie wybiera do nich debili tylko mężczyzn którzy chcą jej dać dożywotnie poczucie bezpieczeństwa to na razie jestem sam ale wiem, że zostanę nagrodzony piękną młodą dziewicą z którą się ożenei i stworze rodzinę i razem będziemy wychowywać nasz dzieci a potem wnuki ;) a wy będziecie same w wynajomwanych mieszkanaich :P

Gość gość
na szczęscie mężczyźni są z wiekiem jak wino a kobiety jak mleko :D

Gość gość
ja też potrafię się zakochać tylko w dziewicy reszta jakoś nie przechodzi :)

Gość gość
A ja Ci powiem ze ci się nie uda, żyjesz w jakieś nie wiadomo jakiej bajce. Masz już 30 na karku i zero doświadczenia z kobietami, masz się czym chwalić, teraz są czasy ze jak ludzie się kochają to idę do łóżka a przy okazji sprawdzają czy i w tej rzeczy są ze sobą dopasowane, takie związki przerażają się potem w małżeństwa i to bardzo szczęśliwe. A ty mając lat 30 oczekujesz ze znajdziesz sobie 20 letnia dziewice która od zawsze marzyła by znaleźć sobie pustego dziadka. Uwierz mi ze nie będziesz miał kobiety, ani dzieci, ani wnuków. Oceniasz kobiety po błonie i wyglądzie a nie patrzysz na ich charaktery i nie zwracasz na to co przeżyły, może któraś została zgwałcona albo druga straciła swoją miłość przez tragiczny wypadek, ale ciebie to nie obchodzi bo to tylko zdzira która już się komuś oddala. Takiego pustego człowieka żadna nie zechce, bo wie ze tobie zależy tylko na tym i nie obchodzi cie to jaka ona jest. Kobieta która jest cudowna z charakteru i piękna z wyglądu ma wielkie serce odrzucisz bo nie ma błony, masz klapki na oczach które doprowadza cie do życia w samotnosci

Gość gość
Mam prawie 30 lat i jestem dziewica jednak nie zwracam uwagi na to czy ktoś jest prawiczkiem czy też i nie. Jestem bardzo atrakcyjna kobieta i oczekuje od mężczyzny ciepła starcia który pokocha mnie za wszystko a nie tylko za błonę i urodę. Nie cierpię takich ludzi którzy skreślaja innych nie znając ich

Gość gość
nie znam faceta który ożeniłby się z brzydką kobietą o cudownym charakterze natomiast znam mnóstwo facetów którzy uganią się za żyletami :D taka natura faceta że kobieta go przyciągnie wyglądem a zatrzyma tylko charakterem i dziewictwem :)

Gość gość
Ja jestem po ślubie i ma 26 lat, wychodząc za mąż byłam dziewica, mimo to teraz gdy jesteśmy już po ślubie 2 lata nie mam ochoty na sex z nim mimo iż jest atrakcyjny czuły romantyczny. Nie czuje żadnej przyjemności której oczekiwałam

Gość gość
tylko dziewica piękna młoda i o dobrym charakterze jest warta tego aby o taką zabiegać i się ożenić :) resztę można zostawić dla amatorów wzajemnej masturbacji ;)

Gość gość
to twój ból doopy że nic do niego nie czujesz ja nie będę się poświęcał i rezygnował z dziewicy tylko po to żebyś ty nie była sama chce czego chce i będę to miał :)

Gość gość
Ja jestem dziewica i chce tylko prawiczka ;)