Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupić fajne buty na wiosnę?

Polecane posty

Gość gość
CCC

Gość gość
Już mam świetne botki od Merg i absolutnie nie widzę powodów do tego, aby cokolwiek innego umieszczać na tym miejscu. Kocham wygodne obuwie - u mnie wysokie szpile odpadają. Lubię elegancję, ale wyłącznie połączoną z wygodą. Masakra jakaś.

Gość gość
Kupiłam sobie na Merg ładne botki - na szpilce, dosyć wysokie, zamszowe, wyglądają ślicznie. Nie kupuję kolejnego obuwia - to mi się udało kupić w naprawdę dobrej promocji, ale akurat w tym sklepie promocje pojawiają się w zasadzie przez cały rok.

Gość Stacyyn
Na wiosnę dobrze jest mieć kilka par - i buty sportowe, i buty na cieplejsze dni, i jakieś botki. Botki to super rozwiązanie, bo są bardzo kobiece i pasują do wszystkiego. Na romantyczny spacer czy imprezę super opcją są czółenka, np. takie http://www.jestesmodna.pl/buty/czolenka/zamszowe_czolenka_na_slupku_m265_red.html. Nie za wysokie, wygodne, zwracające uwagę mężczyzn ;) Sama właśnie mam zamiar kupić drugą parę takich, tym razem postawię na jakiś pastelowy kolor.

Gość galinka
A kojarzycie może sklep luxusowi ? Wpadły mi tam w oko buty z baldinini ale ceny wydają mi się podejrzanie niskie i sama nie wiem czy ryzykować...

Gość gość
kojarzę, ale to nie masz się czym stresować bo ten sklep ma chyba ze trzy stacjonarne siedziby i jest na rynku od dobrych kilku lat. Jest taniej bo to boutlet ale rzeczy mają pełnowartościowe z tego co wiem. Zresztą buty z baldinini chyba aż tak tanie być nie mogą...

Gość galinka
Nie no, ceny niskie jak na baldinini oczywiście. Tak generalnie to dobra włoska marka więc nawet po przecenach nie jest najtaniej ;)

Gość Oluńka90
No to już zaglądaj tutaj https://eurobuty.com.pl/ u nich kupuję buty już od dłuższego czasu i większość w szafie jest właśnie z tego sklepu.

Gość witalska
zajrzyj sobie na multu.pl - maja duzy wybor naprawde modnych butow w super okazyjnych cenach. mysle, ze kazdy jest w stanie znalezc tam cos dla siebie :)

Gość gość
Jak ktoś lubi "na sportowo" - tak jak ja, to polecam https://snowcity.pl - sneakersy bardzo lubię a tam mają bardzo fajne ceny i super wybór. Sklep mnie chyba nigdy nie zawiódł, przynajmniej sobie nie przypominam

Gość gość
Kwestia taka czy odpowiadają ci kolorystycznie, bo ogólnie pod względem wizualnym są naprawdę super, zerknij - http://amoreshoes.pl/kategoria/botki/zakardowe-botki-ines Nie są zbyt wysokie, wygoda w porządku. I akurat pod nasze aktualne, wiosenne warunki pogodowe coś takiego powinno być zdecydowanie super.

Gość gostek2018
Przepiękne i stylowe buty na wiosnę ma sklep internetowy SELLYO. Trafiłam na ich stronę zupełnie przypadkiem i nie żałuję ;-) Miałam w planach kupić jedną parę tenisówek a skończyło się na tym że kupiłam ich 3! Fajne modele za niewielkie pieniądze. Polecam odwiedzić ich stronę, napewno znajdziecie coś dla siebie ;-)

Dzięki za polecenie tej strony Sellyo.pl Weszłam tam ostatnio i kupiłam świetne adidasy na siłownię. Przyszły do mnie już na drugi dzień. Są piękne i mega wygodne :)

Gość Kalina19
Ja zawsze buty kupuje w Sizeerze. W tym roku jestem już po zakupach i postawiłam na dość nie typowe buty, którymi są Air Maxy 97 --> https://sklep.sizeer.com/nike-air-max-97 . Zaintrygował mnie ich wygląd i postanowiłam zaryzykować, ponieważ ogólnie jestem bardzo dużą fanką Air Maxów. Na szczęście się nie pomyliłam i muszę powiedzieć, że super leżą na nogach zwłaszcza z jeansami oraz są mega wygodne - piankowo gumowe podeszły dają super wrażenia podczas chodzenia i mogłabym w nich chodzić bez końca. Polecam wszystkim zobaczyć jak się prezentują i rozważyć zakup bo warto ;)

Gość gość
Wysokiej jakośc***antofle znajdziesz w naszym sklepie – www.pantofle-goralskie.pl. Odwiedź naszą stronę i zobacz wspaniałą kolekcję tradycyjnych pantofli. http://pantofle-goralskie.pl/

Gość gość
Skoro mowa o butach, z czystym sumieniem polecam każdej z was zajrzeć do nich: www.glanysteel.pl. Mają glany, trzewiki i wiele innych naprawdę wytrzymałych i dobrze prezentujących, wygodnych butów. Dla mnie to wciąż nr.1 na liście ulubionych zakupów. :)

Gość gość
Ja uwielbiam zakupy online i zawsze jak zamawiam to w sumie ze sklepu eurobuty.com.pl. Jest już przeze mnie sprawdzony więc spełnia moje oczekiwania co do jakości butów i szybkiej wysyłki, a dodatkowo mogę wybierać wśród butów różnych producentów

Gość Alutka312
Sprawdź na Born2be.pl, mają tam ogromny wybór różnych fasonów :) W nowej, teraz dostępnej kolekcji widziałam wiele modnych wzorów! :)

Gość gość
Ja swoje na wiosnę również kupiłam, w born2be :) Chodzę w nich dzień w dzień, są niesamowicie wygodne :)