Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woman day

Hymn współczesnych kobiet

Polecane posty

Gość woman day

Uwaga! specjalnie z okazji dnia kobiet! Oto hymn współczesnych kobiet: męska! męska! dzisiejsza kobieta musi być męska! chce być męska! chamska! chamska! nic tak mnie zajebiście nie jara jak bycie chamska! wulgarna! wulgarna! zajebie w zęby każdemu kto powie żebym nie była wulgarna! wyzwolona! wyzwolona! jak damski chuj chcę być wyzwolona! twarda! twarda! zimna suka musi być zajebiście twarda! agresywna! agresywna! ostra laska ma być do chuja agresywna! wyuzdana! wyuzdana! chcę tylko męskiego fiuta, taka lubię być wyuzdana! wredna! wredna! kocham kobiety, a facetów nienawidzę, taka jestem wredna! wojownicza! wojownicza! przypierdolę każdemu w mordę lub w dupę bez powodu, taka jestem wojownicza! bezczelna! bezczelna! pierdol się kutasie jebany! taka jestem bezczelna! pyskata! pyskata! liż mi cipę albo wypierdalaj!, taka jestem pyskata! arogancka! arogancka! nie wpierdalaj mi się w paradę bo ci ślepia powyrywam, lubię być taka arogancka! odpychająca! odpychająca! zaraz ci przypierdolę, wypierdalaj stąd, kocham być odpychająca! złośliwa! złośliwa! twoja dupa w drzwiach się nie mieści, taka jestem złośliwa! chuja warta! chuja warta! taka zajebista laska jak ja musi być chuja warta! chcę być męska i chuj!

Gość gość
można jeszcze dodać: zimna! zimna! jestem jak k***wski lodowiec, taka zimna!

Gość gość
niestety i nie wiem jak to się stało i kiedy,ale faceci też dużo stracili,bez honoru bez godności bez odwagi,cwaniaczki lepkie gadające o seksie i cyckach w sumie to pasują do siebie

Gość gość
oto ciąg dalszy: silna! silna! ja pierdolę jaka ja chcę być silna! włochata! włochata! kurwa, tak jak jak facet chcę być włochata!