Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pije samotnie piwo w dzień kobiet

Polecane posty

Gość gość

Mąż pojechał kupić auto, bo uważa, że "Dzień Kobiet" to ja mam codziennie. I tak sobie piwkuję samotna i opuszczona.

Gość gość
Kobieto, masz męża, za chwilę będziecie mieć nowe auto. A co mają powiedzieć te, które ani męża, ani samochodu, ani piwa?

Życzę Ci abyś odnalazła: w ciszy swoje myśli i marzenia, w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia, w otaczającym świecie radość istnienia, w kolorach, smakach i zapachach wielkość natchnienia, a w sobie miłość. na pocieszenie proszę życzenia z okazji Dnia Kobiet.

Gość gość
Z tego auta mi przyjdzie tylko tyle, że znów będzie w garażu siedział. Fakt współczuję tym, które piwa nie maja. :D Męża mogę oddać, ale bez auta ;)

Gość AuuutoRkaaa
Dorian272 - Bardzo dziękuję. Od razu na serduszku cieplej. Piwosz93 - mi się już kończy. Podzielisz się? ;)

Gość gość
Ale masz problem, a ja siedzę z malutkim dzieckiem w domu sama mój mąż jest żołnierzem i dopiero zobaczymy się za trzy tygodnie

Gość AuuutoRkaaa
gość dziś Wybacz. Nie chciałam nikogo obrazić. Wiem, że to co napisałam to nie jest nawet problem dla co niektórych. Po prostu stworzyłam temat z nadzieja, że ktoś dotrzyma mi towarzystwa i opisałam swoją sytuację. Wiem, że Tobie musi być dopiero cho/lernie trudno i ciężko i to nie tylko w dniu kobiet, ale i na co dzień. Trzymam za Ciebie kciuki. ;)

Gość gość
Piwosz93 - Lubuję się w żubrze, lechu ewentualnie tyskie (ale tylko jak nie ma nic innego) Znając moje szczęście to mieszkasz daleko :D

Gość gość
Ojtam. Pseudo święta, które zaraz każda by chciała obchodzić. Dopiero walentynki były. Żeby było tragiczniej - 2 lata temu w dzień kobiet zdechł mój ukochany pies :P taki prezent.

Gość gość
gość dziś Po to są te święta :D żeby wam przypomnieć, że o swoją kobietkę trzeba dbać :D Piwosz93 Mam jeszcze winko może zaryzykuję i pomieszam :D