Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poszukuję osoby która pomogłaby w sprawie ŁAZIENKI

Polecane posty

Gość gość

cześć, za niedługo planuję remont łazienki, kafle już wybrałam, natomiast nie mam KOMPLETNIE pojęcia w jaki sposób je ułożyć, jak to rozplanować. wiem, że robię blat, kolor miętowo/biały, mam małą łazienkę, nie potrafię pomyśleć jak zabudować rurki przy wannie. czy jest ktoś kto za darmo chciałby mi pomóc?

Gość gość
jasne zwroc sie do fundacji pro civili czy jakos tak bronka komorowskiego

Gość gość
a daj foto tych rurek jak to wygląda albo suporex albo płyta karton gips

Gość gość
zaraz podeślę foto, chodzi o to że rurki praktycznie są na wprost wejścia do łazienki, więc nie może się to zbytnio rzucać w oczy, wybrałam kafle 25x75, nie wiem kompletnie jak to zagospodarować. zdjęcia podeślę za momoent.

Gość gość
nie wiem jak rozmieścić kafle, kolor miętowy i biały, biała podłoga i biały sufit to na pewno, biała wanna, biała pralka, biała umywalka i toaleta. nie wiem gdzie jaki kolor dać. planuję poniżej lustra zrobić blat pod którym schowam pralkę, na blacie misa jako zlew, nie wiem jak zabudować ten syfonik mały, chciałabym jakąś szafeczkę. nie wiem co za toaletą zrobić, ponieważ jest tam licznik wodomierz i musi być to z dostępem do otwierania. wyglada to dość słabo póki co. no i te rurki. tych półek na ścianie już nie będzie, grzejnik będzie wymieniony, parapetu przy oknie również nie będzie, wanna będzie w tej samej pozycji co jest teraz. http://pokazywarka.pl/2nwre2/

Gość gość
lazienka faktycznie nie jest duza, blat to dobre rozwiązanie

Gość gość
Zatrudnij projektanta, trzeba je jakoś zamaskowac

Gość gość
Okropny ten slup między WC a wanna

Gość gość
to jest pion, komin, każdy ma go niestety od góry do dołu. psuje całą łazienkę, mam tego świadomość ale nie da się go zmniejszyć ani przerobić :(

Gość gość
a wiecie ile kosztuje taki projektant? na oko

Gość gość
200zl i masz pieknie i profesjonalnie rozplanowana Lazienke.

Gość gość
chyba będę musiała się udać do jakiegoś projektanta, bo samej jest mi ciężko cokolwiek ułożyć. wiem, że na pewno wybieram blat i te kafle: 1) http://www.opoczno.eu/uploaded/teaser/file_Vivid%20Colours_5406eab7da010.jpg z tym, że nie kolor kobaltowy,a miętowy

Gość gość
Ostatnio też razem z mężem remontowaliśmy łazienkę i nie za bardzo wiedzieliśmy jak to rozplanować... Kupiliśmy płytki i kabinę prysznicową Ravak w sklepie http://www.domeko.com.pl/ . Nie wyszło drogo, a gratis otrzymaliśmy aranżację łazienkową, gdzie pomogli nam wszystko rozplanować. :) Teraz wygląda super.