Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliza_sowa

Spuszczanie w moje majtki! Czy chce mnie zapłodnić??

Polecane posty

Gość Eliza_sowa

Hej mieszkam z moim chłopakiem w kamienicy w której na tak jakby dachu jest wyjście i wieszamy tam pranie latem a ze pogoda dopisuje to i teraz. Problem jest taki że mieszka tam tez mój adorator, od 1 gim sie mną interesował i ostatnio widze że on odnosi moje majtki na wieszak z bielizna, uciekłam żeby mnie nie widział, poszłam później zobaczyć, a tam była świerza sperma więc on musiał sie spuścic mi na majtki może w nadziej że je założe plemnik sie dostanie i mnie zapłodni. Boje sie cokolwiek powiedzie mojemu facetowi bo on go wtedy połamie, dodam że ćwiczy od 10 lat widziałam jak podnosił na sztandze 160 kg na klate kilka razy!!Waży 100kg, jest wielki i umięśniony a tamten to zwykłe chuchro 165 wzrostu i 50, wole nawet nie mówić bo byłoby nieciekawie, z 2 strony jak sie tak nie boi robić?? Poco to robi?? Może to daje mu satysfakcje sexualną?? Zawsze we mnie zakochany ja go nigdy nie chciałam, nawet za mną musiał sie sprowadzić do jednej kamienicy. Nie wiem co robić może on chce żeby jego sperma mnie zapłodniła on wkręci że chce testy dna czy coś i będzie że go zdradziłam, jestem załamana. Pomocy!!

Gość gość
Mało inteligentne prowo. Plemniki na zewnątrz, w suchym i ciepłym miejscu zazwyczaj giną od razu, no a przecież pogoda dopisuje :P

Gość gość
Jesteś takim expertem od prowo? To jest prawda wiem że giną ale może pn nie wie, może sądzi że szybko zdejmę pranie i założe akurat te majtki?? Może po prostu on ma jakaś fantazję i spuszcza sie na moje majtki już bez wymienionego wyżej?

Gość gość
To jakiś zboczek z tego chłopaka powinnaś uważać!!!

Gość gość
To nie wywieszaj gaci na dworze, proste.