Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odnaleziony ojciec

Polecane posty

Gość gość

po 32 latach w dodatku to Niemiec ma żone dzieci niemaja spotkalismy sie niewiem jak z nim gadac i to nie chodzi o jezyk bo znam tylko ogólnie jak rozmawiac

Gość gość
Co twoja mama na to spotkanie?

Gość gość
a po co w ogóle z nim gadać? Interesuje cię palant, którego przez 32 lata nie interesowałaś?

Poproś o przesyłanie niemieckich słodyczy z Lidla.

może na początek o sprawach ogólnych ? bezpiecznych ?bez wnikania w sprawy osobiste ?

Gość gość
dziwia mnie tacy ludzie ja kiedys sobie myslalam co bym w takiej sytuacji zrobila i wyszlo jedno wielkie NIC. obcy czlowiek o czym z takim gadac skoro przez 32 lata nie mial potrzeby "pogadac"??

Gość gość
tez tak mysle po co Ci teraz "tata" ?

Gość gość
dzięki faktycznie macie rację , ale łeb mam zabity tymi myślami i jestem w szoku :(

Gość gość
to nie twoj ojciec, tylko obcy czlowiek. mowie z wlasnego doswiadczenia, do mnie "moj" odezwal sie po 18 latach. sam nie wiem po co, on chyba tez. mielismy wymuszony kontakt przez jakies 2 lata, ale doszedlem do wniosku, ze tak po prostu nie mozna, nie da sie, bo i po co...

Gość gość
dzieki za wysłuchanie mnie musze to przemyslec sorry za zawracanie głowy

Gość gość
ojciec chce sie z toba spotkac bo pewnie wyrzuty sumienia nie daja mu zyc.mysli ze da sie naprawic 32 lata w 2 godziny. zastanow sie czy tego chcesz?

ale chyba istotna jest przyczyna dlaczego odezwał się dopiero teraz ? nie odzywał się bo nie chciał czy jest inny powód ? np. nic nie wiedział o tobie ?

Gość gość
zawsze mnie dziwi, że adoptowane dzieci w momencie kiedy dowiedza sie o tym, zaczynaja poszukiwanie biologicznych rodzicow :( To chyba na zasadzie ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekła. Bo jak odnajdą to jeszcze bardziej boli..