Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starzeje się i nic mie nie cieszy

Polecane posty

Gość gość

Po prostu, prawdziwą radość daje tylko młodość, później to co najwyżej wymuszony spokój z rozsądku ( bo będzie gorzej ).

Gość gość
Głupie stwierdzenie, przecież już od urodzenia wszyscy się starzejemy, jesteśmy starsi i starsi i starsi....więc głowa do góry.

Gość gość
więc właściwie po co sie rodzic

Gość gość
tu kazda na forum narzeka ze czuje sie staro, a potem okazuje sie ze ma 22- 26 lat

Gość gość
Ja tez nie pierwszej mlodosci ale daje slowo zycie nie bylo dla mnie rozowe i nie chcialabym cofnac czasu. A bywa ze chcialabym juz umrzec. Zycie to rozczarowanie.

Albo wie wszystko o życiu, bo jest bardzo dojrzała. To znaczy, że ma 15 lat.

Gość gość
A kto powiedział, że życie jest łatwe? Niestety, to przeplatanka kwiatów i cierni .Nie bez powodów jest powiedzenie, \Na tym łez padole\

Gość gość
Ja mam 30, nie 15, ale chciałabym 15 bo byłam wtedy szczęśliwa ponieważ wszyscy byli dużo młodsi, mieliśmy dużo czasu przed sobą, w szkole mogłam sporo zmienić ze zdrowiem, wyglądam i zawodem - wykształceniem i ogólnie czasy były inne, spokojniejsze. A dzisiaj czuję się jak w pułapce, wszędzie choroby, naciski, wymagania, bark pieniędzy i bark perspektyw, ludzie powymierali, zmienili się (na gorsze) to już nie to samo. Wiadomo, że 30 latek jest jeszcze stosunkowo młody, ale to już nie jest to pierwsze zachłyśnięcie się życiem, pierwszymi doświadczeniami, możliwościami, przy zachowaniu bezpieczeństwa i spokoju domu rodzinnego, nadal opieki innych. Pewnie są osoby, które po 30 mają wspaniałe, samodzielne, lepsze życie, ale ja do nich nie należę i wolałam tę pierwszą młodość sprzed 10 przynajmniej lat.