Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fitititi

30 dni z mel b

Polecane posty

Hej laski :-) od jutra mam zamiar zaczac wyzwanie 30 dni z mel b :-D pokierujcie mnie jak mam czwiczyc i ile. Jesli ktoras z was kiedys z nią czwiczyla podzielcie sie efektami ;-)

Gość gość
Zaczęła ćwiczyć i ćwiczyłam tylko 2dni i motywacja spadła.. Ale od dzisiaj chce zas spróbować bo w maju lecie do Polski i chce pokazać rodzinie ze schudlam po ciąży :) wazę 70kg uciesze się jeśli schudne 15kg :) a ty ile wazysz jeśli mogę wiedzieć? Mogę się dołączyć i Bede tu pisała codziennie może wtedy uda mi się diciagnac ten miesiąc z Mel B :)

Ja wzaze 80 :-( niestety :-( mozemy obie pisac o tym co i ile czwiczymy bedzie nam latwiej :-)

Ja wzaze 80 :-( niestety :-( mozemy obie pisac o tym co i ile czwiczymy bedzie nam latwiej :-)

Gość gość
Karolina: No ja dzisiaj juz cwiczylam z Mel B malo jadlam ale kurcze na 2kostki czekolady się skusilam :/ jeszcze pod wieczór sobie poskacze. Bede na poczatku pisała moje imię żebyś wiedziała ze to ja pisze :)

Tylko boje sie ze jesli bede czwiczyc za duzo z mel b na nogi to mi miesnie sie rozrosną, a ja chce je wyszczuplic a nie spowodowac przyros mięsni :-( co myslicie ?

Gość plusplus
A ja będąc facetem mogę się przyłączyć?

Gość jakgwiazdynaniebie
Hej dziewczyny. Ja tez cwicze z Mel B. To juz ponad tydzien (2 dni przerwy mialam). Wczesniej tez z nia cwiczylam, ale jakos nie bylo ochoty i po jakims czasie do niej wrocilam. Jezeli chodzi o miesnie, to spokojnie, do tego zebu urosly to dluuuuuga droga:-) wiec cwicz bez obaw.

Gość gość
Karolina: no pewnie ze możesz dolaczyc. To ze jesteś facetem nic nie znaczy. Mam na dziele ze ta Mel mi pomoze

Gość plusplus
Ja myślę o zrzuceniu tłuszyku z brzucha!

Gość plusplus
Miało być tłuszczyku:)

Gość gość
Karolina: no ja muszę oponke z brzucha, boczki i trochę z nóg :) za dużo przybralam w ciąży i wszystko zostało ehh

Gość plusplus
Ja chyba mam większą oponkę! :)

Gość gość
Karolina: Nie wiem :)

hej :) ja tak samo ćwiczę od 6 dni z mel b oraz kręce hula hop :) moje ćwiczenia to: na brzuch, pośladki, ramiona, ABS, nogi i czasem klatka i plecy :) dziś hula hop 30 min :) ważę 63 kg przy wzroście 161 jak Wam idzie?

Gość gość
Karolina: jak ja bym chciała ważyć 63kg :) bym miała mniej do zrzucenia :) a hula hop cos tez daje?

Gość gość
zawsze jakis ******lepszy hula hop niz siedzenie na kanapie ;) a miesnie wcale nie tak dlugo sie wyrabiaja, u mnie to bylo widac bo jestem szczupla i jak cwiczylam z mel b to glownie chodzilo mi o rzezbe i tak w 30 dni dosyc mocno sobie wyrobilam ;) ale powiem wam tak dziewczyny, tluszcz zaczyna sie spalac dopiero po 20-30 min, wiec lepiej ciwczyc np. 1 h co 2 dni niz codziennie przez pol godziny. ale i tak metablizm przyspiesza kiedy sie cwiczy regularnie, wiec chudniecie 24h/dobe ;)