Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poczta kwiatowa

Polecane posty

Gość gość

Czy macie jakieś doświadczenia z pocztą kwiatową? Chciałbym wysłać niedawno poznanej dziewczynie jakieś kwiaty na urodziny, ale słyszałem opinie, że kwiaty przychodzą zwiędnięte i w ogóle niepodobne do tych zamawianych. Albo co to będzie, jak kurier nikogo nie zastanie w domu. Z drugiej strony, dziewczyna mieszka w 200 tys. mieście, więc może poczta kwiatowa dobrze tam funkcjonuje. Co sądzicie?

Mam dobre doświadczenia z pocztą kwiatową. Kwiaty ładne i świeże, wyglądały smacznie. Miasto 100 tysięcy i miasto 500 tysięcy.

Gość gość
Dostałam kwiety z poczty kwiatowej. Za każdym razem dzwonili do mnie i pytali czy w ciągu np. godziny będę w domu. Przynosili kwiaty trzeba było podpisać i już.

Gość gość
Dzwonili i mówili, że będą z kwiatami, czy tylko, że jest przesyłka? Bo to trochę zepsułoby niespodziankę:)

A przez domofon mogą powiedzieć, że kwiaty, czy to też psuje niespodziankę? Mi mówili, że badyle i podawali nazwę badylarni.

Gość gość
W sumie jeden pies.Chociaż większa niespodzianka, jak kurier podjedzie pod drzwi i dopiero wtedy się okaże że to kwiaty

Gość gość
Nie jak dzwonili to mówili że przesyłka, do domofonu tak samo że przesyłka. Jak dziewczyna się nie spodziewa to może być naprawde zaskoczona.

Gość gość
trzeba dobrze wybrać firmę oferującą usługi poczty kwiatowej, ja wybrałam http://www.artico.com.pl/ w Krakowie, i bardzo sprawnie zajęła się dostarczeniem kwiatów zgodnie z oczekiwaniami

Gość gość
ja kiedyś korzystałam z usług takich i uważam, że to naprawdę fajna sprawa. Polecam jak najbardziej ich http://kwiatyupominki.com.pl/ jak tylko mam potrzebę to także korzystam z ich usług odnośnie do zakupu jakiegoś bukietu okolicznościowego. Myślę, ze spoko ceny i bardzo dobre wuczucie smaku