Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Jindil

Powrót do byłej

Polecane posty

Witam. Chciałbym się was poradzić. 2 miesiące temu zerwała ze mną dziewczyna jakiś ponad tydzień temu znów zyskaliśmy kontakt ze sobą pierwsze 3 dni było super nawet zauważyłem drobna insynuacje z jej strony ze " żałuje swojej decyzji" a później powoli znów się oddalała i przestawała pisać cokolwiek ( narazie przez 2 mies nie mamy możliwości spotkania się tylko net) Na dzień dzisiejszy jest tak ze ona nie pisze praktycznie nic ja tez nie pisze bo nie chce jej pokazywać " że mi zależy" zwłaszcza że to ona zerwała chciałbym aby to ona choć trochę się postarała ale wydaje mi się ze nigdy się tego nie doczekam ja starałem się zawsze i myślę ze to, to popsuło związek ( nie byłem prawie zadnym wyzwaniem) Najgorsze jest to ze pomimo ze często denerwuje mnie jej charakter tak wygląd jej jest jak by moim ideałem kobiety jak z nią już nie bylem zaraz po zerwaniu próbowałem zwracać uwagę na inne dziewczyny żadna dosłownie żadna nie potrafi mi wpaść w oko :( Czy to w ogóle normalne? ze nie potrafię siebie widzieć z inna dziewczyna, nawet samego ze sobą nie potrafię widzieć bez niej :( Poradźcie mi coś bo ja nie potrafię racjonalnie myśleć od 2 miesięcy żyje w stresie. Mam straszne problemy przez tą sytuacje ze snem i z apetytem jutro idę do lekarza może choć na to jest jakiś lek.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować