Fitititi 0 Napisano Marzec 8, 2015 Hej laski ;-) od jutra hciala bym zaczac diete kefirową. Polega ona na tym ze przez dwa tygodnie pijemy sam kefir do woli. Efektu jojo nie bedzie jesli bedziemy POWOLI odstawiac kefiry z jadlospisu :-D efekty są fenomenalne mozna schudnac nawet 10 kg. Chciala bym zaczac diete od jutra :-D ktora ze mna PISAC!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mellka Napisano Marzec 8, 2015 Cześć! muszę powiedzieć, że nigdy nie słyszałam o tej diecie, to chyba jakiś nowy patent, prawda? Ja przechodzę na lekką dietę(ograniczam kalorie o 500) i będę pić zioła herbalife( tu wklejam linka o nich http://www.sklepdiety.pl/). Mój cel jest prosty - chcę pozbyć się 4 kilogramów i mam nadzieje, że mi się to uda. Ile czasu chcesz się odchudzać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fitititi 0 Napisano Marzec 8, 2015 Hej mellka :-D mam zamiar wytrwac 14 dni ale nie wiem czy mi sie uda :-) czyli jestes ze mną ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fitititi 0 Napisano Marzec 8, 2015 Hej mellka :-d mam zamiar wytrwac 14 dni ale nie wiem czy mi sie uda :-) czyli jestes ze mną ? Powiem ci ze tez niedawno sie o niej dowiedzialam :-) ale na takiej diecie nie tylko chudniesz lecz także pozbywasz sie toksyn z oganizmu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fitititi 0 Napisano Marzec 8, 2015 Hej mellka :-d mam zamiar wytrwac 14 dni ale nie wiem czy mi sie uda :-) czyli jestes ze mną ? Powiem ci ze ja tez sie niedawno dowiedzialam o tej diecie :-) na tej diecie nie tylko chudniesz ale oczyscisz organizm z toksyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fitititi 0 Napisano Marzec 8, 2015 Hej mellka :-d mam zamiar wytrwac 14 dni ale nie wiem czy mi sie uda :-) czyli jestes ze mną ? Powiem ci ze ja tez sie niedawno dowiedzialam o tej diecie :-) na tej diecie nie tylko chudniesz ale oczyscisz organizm z toksyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2015 Czy Wy naprawdę jesteście takie tępe ze uważacie że kefir to wszystko co organizm potrzebuje? Czy naprawdę jesteście takie głupie ze nie jesteście w stanie ułożyć zdrowej diety? I czy wy naprawdę jesteście takie leniwe ze nie możecie uprawiać sportu? Nie widziałem normalnego człowieka który by się odżywial w miarę dobrze, uprawiał choć trochę sportu i miał nadwagę. ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fitititi 0 Napisano Marzec 8, 2015 Gosc to ze lapie sie za taka diete nie znaczy ze nie uprawiam sportu sla twojej wiadomoscie gram w koszykowke i plywam a tą diete traktuj***ardziej jako oczyszczenie organizmu niz jako pozbycie sie nadwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2015 jak uprawiasz tyle sportu, to powinnaś wiedzieć coś o zdrowym żywieniu. Jak przejdziesz na sam kefir, to spalisz sobie mięsnie, rozwalisz metabolizm i dostaniesz jojo, jestem pewna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 11, 2015 Stosowanie mono diet lub diet niedoborowych to zły pomysł, Nasz organizm potrzebuje każdego dnia ponad 100 wartości odżywczych w odpwednio zbilansowanych proporcjach :) Inaczej efekt jo-jo murowany, Od 3 miesięcy stosuje koktajle herbalife , błonnik i multiwitaminy, jem normalne odchudzone obiady i przekąski pod postacią czasem również kefiru :) Schudłam 8kg ale w tym 6 kg to tłuszcz a nie mięśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 11, 2015 herbalife, to jeszcze gorszy pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach