Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd uzyskać 5000zł ???

Polecane posty

Gość gość

Przydało mi by się dodatkowe 5000zł macie jakies sposoby skad taką kwote uzyskać pewnie zadaj***ardzo głupie pytanie ale moze macie jakis sposób w gre nie wchodza kredyty sprzedaż cennych rzeczy co posiadam kiedys próbowalem zarobić klikajac w reklamy ale obliczając jak bym mial codziennie sytematycznie to robić to nie wiem czy bym 100zl zarobil w miesiąc ja nawet nie zarobie w swojej pracy 5tys. zł gdy bym zarobił chociaż w swojej pracy 3500zł to bym był bardzo happy

Gość gość
sprzedaż nerki ale to jest legalne?? ile taka nera kosztuje?? pewnie bede musial uwazac co jesc jak wyta mi nerke ???

Gość gość
a co brakuje ci na d***** czy na ksiazki?

Sprawdź na allegro, po ile teraz są. Podobno wystarczy mniej niż pół jednej nerki, żeby przeżyć. Racja, to chyba nielegalne, nie rób tego.

Gość gość
nie kiedys wzilem pare komurek na mixa i je sprzedalem aby miec nawyjazd do niemiec myslalem ze zarobie pieniadze w niemczech i jak by co splace te komurki okazalo sie ze ten polak co mi zalatwil prace w niemczech to zwykly oszust i mi nie zaplacil i zostalem z dlugami ledwo do polski wrócilem i komornik mnie odwiedza czasami ogólnie to lipa:(

Gość wredny w hooy
zatrudnij sie na karuzei, swietnie placa :classic_cool:

- żebranie - sprzedaż konta w grze - składanie długopisów - niedługo będą prace sezonowe typu zbieranie truskawek - idź na casting w programie typu : "Dlaczego Ja" - roznoszenie ulotek

Gość gość
wyczytalem w niecie ze banki spermy placa za nasienie 800zl to juz dobry start to prawda ze zaplaca az 800zl za walenie konia???

Gość gość
Za nerke 40 000 zł.

Gość gość
jak 40 tys. za nere to sie zastanowie taka kwota rozwiaze moj problem i roszerzy horyzonty;) nie nie jestem koniobijcą pracuje na budowie jako pomocnik