Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BRATOWA MNIE KRYTYKUJE

Polecane posty

Gość gość

Mam 1.66 cm wzrostu a moja bardzo wysoka bratowa caly czas mi mowi ze jestem karlem. Czy ona zachowuje sie normalnie? Nic jej nie zrobilam a caly czas mnie krytykuje .

Gość gość
zaj/eb jej glową w brzuch

Gość Noemi 8697
Nie uwazam zeby wzrost ten byl mega niski - bez przesady... Moze I ona jest wysoka ale... Ty moze atrakcyjna jestes ? Zazwyczaj przy krytyce jes jakas zazdrosc :)

Gość gość
Zapewne ma wzrost zyrafy ale nie ma urody lub czegos innego I robuje sie dowartosciowac ... Zna takich mnostwo ... hhehhe

Gość gość
jest zakompleksiona na 100% ludzie normalni nie szukaja w innych negatywnych rzeczy lub nie chca na sile ich szukac!

Gość gość
ma kompleksy. pewnie jej zdaniem ona jest za wysoka :P

Gość Jakie to żenujące
Prawdopodobnie ona jest brzydka, do tego żyrafa.Natomiast Ty penie jesteś atrakcyjna i ładna dlatego Ci zazdrości.Olej ja, a gdy zacznie bez przerwy Ci dokuczać i wyzywać od karłów, wtedy powiedz jej. "Wzrost mam poprawny, nie zaliczam się do niskich, ale twojego wzrostu żyrafy bym na pewno nie chciała" Na bank zamknie pysk, a Ty wreszcie będziesz miała spokój.Tak sądzę.

Babsko jest zakompleksione dlatego Cie krytykuje. Stanowczo ona jest za wysoka,w/g mnie taka GIDYJA!Musi być brzydka dlatego jest zazdrosna i Ci przygaduje.Nie zwracaj na nią uwagi.Powiedz bratu jaka z niej wredna @ może ja przytemperuje? Czy mieszkacie wspólnie ze tak sie przejmujesz jej docinkami?

Gość gość
Nie nie mieszkamy , ona w innym miescie. Ale szczerze dawno takiego zlosliwego czlowieka nie spotkalam. Ja uwazam sie za normalnego zwyklego czlowieka, inni mezczyzni mowia ze jestem piekna kobieta - ja to trktuje z przymruzeniem oka. Uwazam sie za normalna. Ale nikt nie ma prawa mi tak ublizac. Naprawde zabolalo mnie to. Jestem czlowiekiem nikt nie ma prawa mnie obrazac !

Gość gość
166cm karlica... ciekawe co ona mówi na kobiety o wzroście 152, znam mnóstwo takich. Bratowa ma kompleks na punkcie swojego wzrostu i tyle.

Gość gość
jest zakompleksiona zapewne :)

Gość gość
moze dla niej - przy jej wzroscie jestes niska - no nie wiem :/

Gość gość
Ja tez mam 1.66 I ten wzrost jest idealny :) ZAlozysz wysokie szpile i juz jestes tak wysoka ze Wystarczy ! ZAZDDROSC :)

Gość Piotrek 232
1.66 cm moim zdaniem normalny wzrost kobiety

Gość gość
No chyba lepiej mierzyc tyle niz miec 1.80 :)

Gość gość
a ja mam 1.70 to co? jestem wyzszym karlem ??? :D to ile ona mierzy ze tak zaprzeproszeniem p******i????

Gość gość
ok. 1.80cm

Gość Vea675
Moze po prostu cie nie lubi i ci tak dogaduje. Wiesz ludzie sa rozni. I roznie mysla.

Gość gość
jakie ma znaczenie czy jej wzrost waszym zdaniem jest ok? problemem autorki jest to, że ma bratową świruskę i łajzę!!!

Gość gość
To Ty mów do niej żyrafo... tak aby ją t3oszkę zniżyć.... Ja też mam dwie bratowe i średnio się lubimy, nawer rozmawiałam o tym z taką znajomą i mi powiedziała, że takie zachowanie wynika z tego, że jesteśmy jakby ,, przedłużeniem,, teściowej, rozumiesz? Obcej, wrednej do której trzeba mówić mamo.... nie martw się, tylko zniż ją do jej poziomuma da Ci spokój.

Gość Lovikkk
Ja tez mam bratowa i nigdy w zyciu nie powiedziala mi nic chorego... mysle ze laska w jakis sposob prubuje sie dowartosciowac... no bo sorry co innego by ja tak bolalo?

Gość gość
Ze strony twojej bratowej to troche wiesniackie zachowanie.To tak jakbys zaczla jej mowic ze fryzure ma do bani, sukienke nie dopasowana i kolczyki dziwakowate :P

Gość NADIA 9756
niekoniecznie. moze po prostu naprawde tak mysli? bywa i tak

Gość gość
moze i mysli ale do cholery czy kazdy zasluguje az na taka szczerosc? czy Ty zawsze jestes taka szczera i mowisz np. wali ci z geby??? to ze ona moze i mierzy metr 80 nie oznacza ze moze jej w jakis sposub ublirzac!

Gość gość
ja mam 1.77 i osoby miezace mniej niz 1.70 to niskie osoby jak dla mnie - no takie wlasnie Karly bez obrazy

Gość gość
pewnie Ci czegos skrycie zazdrosci, nie umiesz ładnie odpowiedziec?>

Gość gość
Karly???? osobo powyzej piszaca ! ja mam 1.70 i jestem modelka i jestem dla ciebie karlem? Jestes IDIOTKA !